Hoe te Break Depressieve gedrag

Hoe te Break Depressieve gedrag

Volgens het National Institute of Mental Health, ongeveer 9,5 procent van de bevolking lijdt aan een depressieve aandoening in een bepaalde periode van één jaar. Depressie is een ernstig probleem dat een persoon het lichaam, stemming en denkproces beïnvloedt; als je merkt dat je betrokken zijn bij depressieve gedrag, is het belangrijk om jezelf in een andere mindset.

Instructies

•  Praat met mensen. Depressie bevordert isolatie, zowel omdat het praten met andere mensen is energie nodig en omdat je het gevoel alsof je een last voor de mensen om je heen. Praat met vrienden, familieleden, geestelijken of andere mensen die je vertrouwt. Gewoon het delen van het feit dat u depressief kan een opluchting (en de eerste stap in het bepalen van wat voor soort hulp die u nodig hebt) zijn.

•  Identificeer triggers. Hoewel het misschien lijkt dat depressieve gevoelens staking uit de lucht, kan er een trigger betrokken zijn. Het kan inhouden na te denken over een bepaald iets of praten met een bepaald persoon. Denk na over je depressieve gedrag en als ze lijken te beginnen. Het vinden van een trigger is een belangrijk onderdeel van het krijgen van uit de buurt van depressieve gedrag.

•  Prijzen actief. Depressieve gedrag kunnen gewoonte worden vormen, dus wordt het tijd de gewoonte om met iets anders. Als u een depressieve periode voelt opkomen, beginnen met sporten of gewoon gaan voor een wandeling buiten het huis.

•  Ga naar buiten. Een gebrek aan zonlicht kan bijdragen aan een verergering van uw depressie. Neem wandelingen buiten tijdens je lunchpauze, zitten in parken op je vrije dag en genieten van de frisse lucht ook.

•  Stel kleine doelen. Het overwinnen van depressieve gedrag lijkt misschien een overweldigende taak, maar zoals elke grote inspanning, helpt het om kleine doelen te stellen. Kleine doelen kunt u uw vooruitgang en herkennen hoe ver u bent gekomen.

•  Eet goed. Depressie kan veranderen van uw eetgewoonten, en het eten van gezond voedsel op een vast schema kunt u uw lichaam gezond te houden. Het houden van uw bloedsuikerspiegel stabiel helpt ook regulariseren uw stemmingen.

•  Slaap op een regelmatig schema. Een symptoom van depressie is een verstoord slaap-cyclus. Mensen met een depressie hebben de neiging om problemen in slaap vallen en kan veel eerder dan ze van plan om wakker te worden. Om naar bed op een vast tijdstip geeft je lichaam nog een prompt dat het in slaap te vallen.