Hoe te branden 500 calorieën per dag

Hoe te branden 500 calorieën per dag

Om een ​​pond gewicht te verliezen moet je 3500 calorieën te verbranden. Verbrandt 500 calorieën per dag, en je hebt een pond per week kwijt. Beweging is de sleutel tot torching extra calorieën en onderhouden van gewichtsverlies op de lange termijn. Of u nu kiest intense, geconcentreerde training sessies of gewoon kleine wijzigingen in uw huidige routine, al snel zul je slanker, energieker en gezonder.

Instructies

•  Neem squashen, skiën, backpacken, of baantjes zwemmen. Volgens Mayoclinic.com, kan de gemiddelde 160-pond persoon 511 calorieën te verbranden in een uur door deel te nemen aan een van deze activiteiten. De sleutel is om een ​​krachtig, calorie-busting oefening die u genieten.

•  Neem de trap in plaats van de lift. Volgens Reader's Digest, zal deze eenvoudige verandering in uw routine te branden (afhankelijk van je gewicht) 100-140 calorieën in ongeveer twee minuten. Vijf tochten op de trap en je zal voldoen aan of overtreffen van uw 500-calorie doel.

•  Lever berichten naar uw collega's in persoon, in plaats van per e-mail of telefoon. Park zo ver van uw kantoor als je kunt, en loop in. Een extra mijl van lopen kan 100 calorieën verbranden.

•  Reinig uw huis. Ongeveer een uur en een half tot twee uur van intense stofzuigen, polijsten en dweilen kunt trimmen weg 500 calorieën.

Hints

  • De hoeveelheid calorieën die je verbrandt is direct gerelateerd aan uw gewicht, spiermassa, metabolisme en trainingsintensiteit. Mannen hebben de neiging om meer calorieën te verbranden dan vrouwen, omdat ze een hogere spiermassa.
  • Bespreek eventuele wijziging in uw oefening routine met uw arts.