Hoe te braken opwekken voor Voedselvergiftiging

Een gemiddelde geval van voedselvergiftiging is niet vereist dat je het braken opwekken. Echter, als je de symptomen van voedselvergiftiging (krampen, misselijkheid, braken, diarree, duizeligheid) ervaart, moet u onmiddellijk contact opnemen met uw arts. Afhankelijk van de omstandigheden of het voedsel wordt ingenomen, kan uw arts het opwekken van braken raden. In dat geval volgt u deze instructies voor het opwekken van braken voor voedselvergiftiging behulp van ipecacuanhasiroop.

Instructies

Hoe te braken opwekken voor Voedselvergiftiging

•  Alvorens ipecac, lijn een kleine vuilnisbak of grote kom met een ongebruikte plastic zak en zet het voor u. Ipecac kan effect overal 5-30 minuten na inname. En zodra braken is opgewekt de tas kan worden gebonden en de inhoud meegenomen naar uw arts voor het onderzoek indien nodig.

•  Bepaal de juiste dosis van siroop ipecac. Volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van 12 moet twee eetlepels, kinderen nemen onder de leeftijd van 12 moet een eetlepel nemen, en baby's jonger dan een jaar oud vereisen twee theelepels.

•  Neem de aanbevolen dosis van ipecac. Direct daarna worden de dosis met drie glazen water.

•  Houd uw hoofd naar beneden (om verstikking te voorkomen) en over de voorbereide schaal of trashcan en wacht tot de ipecac door te voeren.

•  Na het braken is opgewekt en de inhoud van uw maag zijn geleegd, meng een ounce van geactiveerde koolstof in water en drink het op je maag te kalmeren en te neutraliseren het effect van de ipecac.

Hints

  • Als de ipecac niet binnen 30 minuten is braken, neem dan een nieuwe dosis. Indien de tweede dosis ipecacuana niet braken, geen rekening derde. In plaats daarvan, steek je vinger in je keel naar je kokhalsreflex stimuleren.