Hoe te borstcysten Natuurlijk Vermijd

Hoe te borstcysten Natuurlijk Vermijd

Als je geplaagd door borstcysten, zijn er manieren om ze van nature voorkomen. Tussen ovulatie en menstruatie veel vrouwen ontwikkelen borstcysten. Deze niet-kwaadaardige cysten zijn meestal inschrijving of pijnlijk. Veel deskundigen geloven dat goedaardige borst cysten worden veroorzaakt door te veel oestrogeen. Borstcysten meestal opruimen op hun eigen binnen drie tot vijf maanden. Om borstcysten voorkomen natuurlijk, lees dan de volgende stappen.

Instructies

•  Om borstcysten voorkomen natuurlijk, elimineren cafeïne met inbegrip van chocolade, thee, over-the-counter pijnstillers, en dieetpillen. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die gevoelig zijn voor cafeïne, hebben zware periodes, en hebben ernstige PMS-klachten zijn meer geneigd om borstcysten krijgen.

•  Eet een gezond dieet om borstcysten voorkomen. Een vetarm, vezelrijk dieet rijk aan volle granen, groenten, bonen en fruit zal helpen om uw oestrogeenspiegel stabiel als je worstelen met borstcysten. Het wordt ook aanbevolen om zuivelproducten te voorkomen. Zorg ervoor dat u een calcium supplement te nemen.

•  Neem vitaminen elke dag. Bepaalde vitaminen en mineralen worden gemeld om vrouwen te helpen voorkomen borstcysten natuurlijk. Zorg ervoor dat een dagelijkse multivitamine, vitamine E, en vitamine A. Selenium, teunisbloemolie en lijnzaadolie worden gemeld om te helpen verminderen borstcysten. Neem de aanbevolen dosering.

•  Masseer je borsten te cysten voorkomen. Het masseren van je borsten kan helpen verlichten van het ongemak van borstcysten. Volgens sommige artsen, masseren maakt de verspreiding van overtollig vocht van borstcysten via de lymfeklieren waar het wordt uitgestoten door het lichaam.

Hints

  • Raadpleeg uw arts als u een pijnlijke borst cysten. Er zijn hormonale therapieën die zal helpen verlichten borstcysten.
  • Zorg ervoor dat u regelmatig zelf voor borstkanker. Overwegende goedaardige cysten meestal voelt zoals druiven of erwten, kankercellen cysten zijn meestal hard en pijnloos. Wees veilig en altijd contact op met uw arts.