Hoe te borstcongestie in Peuters Ontlast

Borstcongestie is een symptoom van een verkoudheid of griep. Terwijl oudere kinderen en volwassenen over-the-counter medicijnen bij verkoudheid kan nemen om op de borst te ontlasten, zijn deze producten niet aanbevolen voor peuters. In dit geval, de ouders moeten andere alternatieven, zoals thuis of natuurlijke remedies te overwegen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de borst congestie bij peuters te verlichten en verminderen slijm en benauwdheid.

Instructies

•  Verhoog de ​​inname van water. Het drinken van water verdunt het slijm in de borst, en het water kan functioneren als een slijmoplossend.

•  Plaats een luchtbevochtiger in de slaapkamer van het kind, en het gebruik van de machine tot aan de borst congestie te verlichten. De warmte en het vocht van een luchtbevochtiger effectief verdunt slijm.

•  Breng een dunne laag damp wrijven op de borst van uw peuter. De dampen verlichten borst congestie, die benauwdheid, piepende ademhaling en hoesten kunnen verlichten. Kies een OTC damp wrijven voor kinderen of een kruiden damp wrijven zoals Arbonne.

•  Vraag om inhalator een recept. Als de borst congestie niet duidelijk op zijn eigen, bezoek aan uw arts en vraag naar inhalator een recept. Inhalers opent de luchtwegen en het gemak borst congestie.

•  Overweeg een antibioticum. In sommige gevallen, op de borst resultaten van een bovenste luchtwegen of andere infectie. Praat met uw arts over een antibioticum om de onderliggende aandoening te behandelen.

•  Serveer veel vitamine C. Vitamine C versterkt het immuunsysteem, die zal helpen uw kind te bestrijden verkoudheid en andere ziekten. Schaf vitaminesupplementen voor peuters en sinaasappelsap.