Hoe te Bloodroot Paste Apply

Wetenschappelijke naam bloodroot is sanguinaria canadensis. Bloodroot is een kruid dat is inheems in Canada en de noordelijke Verenigde Staten. Het kan worden gemaakt in een poeder of een pasta, en wordt vaak gebruikt voor het verwijderen van huid gezwellen, zoals mollen, wratten en huid markeringen. Het is ook een ingrediënt in een plantaardige preparaten voor het behandelen van huidkanker. U dient zich ervan bewust dat bloodroot gezond weefsel evenals de huid gezwellen zullen aanvallen.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts voordat bloodroot plakken. Als je solliciteert naar een groei van de huid, moet u er zeker van zijn dat de groei is goedaardig. Dr Andrew Weil raadt het gebruik bloodroot pasta voor de huid tags of mollen, maar niet als een behandeling voor een kankergezwel. (Zie referentie 1)

•  Roer de pasta. Met een vinger, een kleine hoeveelheid van de pasta aan het gebied. Plak een pleister over het gebied.

•  Was uw handen grondig na het aanbrengen van de pasta. Zorg ervoor dat je de pasta niet per ongeluk heeft toegepast op ieder ander gebied van uw huid. Als extra voorzorgsmaatregel, kan je een wattenstaafje gebruiken om de pasta te deppen op het gebied in plaats van je vinger.

•  Verwijder de pleister op de volgende dag. Reinig het gebied van de huid met waterstofperoxide. Toepassing meer van de bloodroot plakken en bestrijken het gebied met een frisse bandage. Herhaal deze procedure voor de volgende dag weer, voor een totaal van niet meer dan drie dagen.

Hints

  • Overleg met uw arts over een moedervlekken of huid gezwellen, zoals ze kanker kunnen zijn. Bloodroot pasta is niet een conventionele behandeling voor kankergezwellen. U krijgt jeuk ervaart in het gebied waar de pasta wordt toegepast.