Hoe te Blend uw eigen Anti-Stress Cup of Tea

Hoe te Blend uw eigen Anti-Stress Cup of Tea

Zelfgemaakte kruidenthee is een van de dingen die helpt me door de stressvolle tijden. Ik heb ontdekt dat sinds we leiden stressvolle leven, moeten we de tijd nemen om te ontspannen. Ik wil mijn stress om te gaan voorzichtig - met lichaamsbeweging, voeding, en zachte kruidenthee.

Ik heb ontdekt dat het drinken van een kopje ontspannende kruidenthee elke nacht kan echt helpen. Er zijn bepaalde kruiden die kunnen helpen bevorderen van de slaap en zijn ook niet verslavend zoals voorgeschreven slaappillen worden. Gevoel ontspannen en slapen genoeg zijn beide essentieel om de stress onder controle te houden. Hier is hoe je een beker op je eigen kunt maken.

Instructies

Instructies

•  Kies de kruidenthee die je wilt drinken. Om te beginnen, kunt u kiezen uit de lijst aan de bovenkant. Die kruiden zijn allemaal van mijn favorieten. Ik zou elk kruid individueel proberen op het eerste.

•  Breng het water aan de kook in een roestvrijstalen pan. Plaats het theezakje in uw mok. Als u gebruik maakt van losse thee, plaats het in een theezeefje (volg de instructies op de verpakking voor uw theezeefje).

•  Laat het kruid steil voor 3 tot 5 minuten. Verwijder het theezakje en laat het in terwijl je het drinkt als je iets sterkers wilt. Oatstraw en kamille zijn twee kruiden die kunnen worden achtergelaten in de beker voor een tijdje.

•  Zoet als gewenst. U kunt ook de melk toe te voegen. Speel wat ontspannende muziek of lezen terwijl u uw thee nipt.

•  Zodra u aan de kruiden individueel weet, kunt u beginnen om ze te combineren. Ik zou beginnen ze te combineren in paren. Brandnetel en oatstraw bijvoorbeeld combineren heel goed samen. U kunt ook proberen citroenmelisse en brandnetel, kamille en oatstraw of passiebloem en kamille. Als u bekend bent met de gepaarde combinaties worden, kunt u ze mengen als het je past.

Hints

  • Probeer een ander kruid elke nacht om te zien welke je het beste bevalt.
  • Laat uw smaakpapillen regeren uw keuzes. Welke kruiden smaken het beste voor u?
  • Onderzoek het kruid om te controleren of het goed is voor u.
  • Overleg met uw arts voordat u iets nieuws te proberen. Vergeet niet, alleen maar omdat het natuurlijk is, betekent niet dat het veilig is.