Hoe te Blaren die hebben geopend Heal

Hoe te Blaren die hebben geopend Heal

Blaren, meer dan dat het pijnlijk is, zijn vervelend en hinderlijk. Een blaar is een bel vloeistof die vormt onder de huid een beschermende barrière tegen een soort van irritatie. Terwijl de meeste blaren vaak worden veroorzaakt door irritatie van wrijven, vooral op de voeten, zijn er vele manieren om een ​​blister van allergieën, ziekten en zelfs medicatie krijgen. De heldere vloeistof zeepbel die zich vormt, terwijl pijnlijk, is je lichaam de manier van het beschermen van uw beschadigde huid. Als een blaar blijft intact en ongeopend, zal het een beschermende barrière om de beschadigde huid te voorzien, maar wanneer een blister is uitgeklapt of natuurlijk opent, loopt u het risico op infectie lopen. Hier is hoe om te beschermen en te genezen blaren die zijn geopend.

Instructies

•  Ontsmet een geopende blister. Als een blaar opengaat, zorgvuldig en voorzichtig te wassen met water en zeep wassen, voordat het tikken van het gebied droog. Solliciteer een antibioticum crème.

•  Laat het ademen zonder een verband. Het toestaan ​​van uw geopende blister te ademen, onbedekt, is de beste manier om het herstel te versnellen. Terwijl je nodig hebt om het te bedekken voor sommige delen van de dag, de plek onbedekt zo vaak mogelijk.

•  Do dode huid verwijderen. Wanneer een blaar barst, de geopende klep van de huid zal uiteindelijk uitdrogen en sterven, het creëren van een harde klep aan de blister website. De dode huid is nog steeds verbonden aan levende huid, en het verwijderen van het toestaan ​​dat een infectie aan het gebied dat nog in leven is en genezing te voeren. Als de dode huid flap is irriterend of wat ongemak, bandage het plat tegen de huid.

•  Bescherm uw gebroken blister. Als je nodig hebt om iets dat het gebruik van uw blaren gebied, zoals slijtage van schoenen met een hak blaren zal betrekken doet, zul je nodig hebt om het verband. Bedek het met een dun laagje antibacteriële crème. Breng een bandage die groot genoeg is voor de wond en pad boven het verband met mole huid. Geopend blaren zijn het equivalent van een open wond, en zelfs met pleisters ze pijnlijk zullen zijn.

•  Draag casual en comfortabele materialen, terwijl een blister overhelt. Voor blaren op de voet, vermijd het dragen van hakken of synthetische vezels die uw voeten zweet te maken. Voor blaren op de hand, probeer het creëren van een barrière met handschoenen. Voor andere blaren, draag lichte katoenen en andere ademende vezels.

•  Let op tekenen van infectie. Als uw geopende blister wordt steeds pijnlijker, vormt een witte laag van Puss, druipt het bloed, of ontstoken raakt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts. Andere tekenen van infectie kan koorts en misselijkheid zijn. Naast de duidelijke tekenen van infectie, kan ook let op tekenen van infectie stafylokok. Een stafylokok infectie kan worden bepaald door een kleine rode lijn vormen van de plaats van de wond.

Hints

  • Neem blaren, vooral geopend blaren, serieus. Infecties veroorzaakt door blaren kan leiden tot ernstige problemen, waaronder de dood van vitaal weefsel, amputaties en zelfs overlijden.
  • Het behandelen van blaren veroorzaakt door eczeem, diabetes, herpes, gordelroos en andere infecties of ziekten kan variëren, dus je moet contact opnemen met uw arts voordat u begint met een soort van behandeling regime.
  • Als je denkt dat je een stafylokok infectie, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.