Hoe te Bipolaire Swings Door stoppen met roken Minimaliseer

Er zijn genoeg redenen om te stoppen met roken, maar je kunt bipolaire stemmingswisselingen toe te voegen aan de lijst. Bipolaire stoornis klachten van angst, kan depressie en zelfmoordpogingen verergeren van het roken van sigaretten volgens studies van Micheal J. Ostacher, MD zoals gepubliceerd in The Rollercoaster Times, een bipolaire zelfhulp nieuwsbrief. Lees verder om meer te leren.

Instructies

How To Bipolaire Swings Door stoppen met roken Minimaliseer

•  Angst kan een vervelend probleem met een bipolaire stoornis en het lijkt erop dat het roken van een sigaret draagt ​​bij aan het probleem in plaats van het verlichten van het. Smoker's denken een trekje kalmeert ze naar beneden, maar de neuro-chemische effecten op de hersenen hebben het tegenovergestelde effect.

•  Rond de feestdagen kan depressie verergeren, zelfs tot het punt van zelfmoordpogingen. Het roken van sigaretten daadwerkelijk verhoogt de verantwoordelijke chemicaliën in de hersenen die blues veroorzaken. Door te stoppen met roken bespaart u niet alleen uw leven viva longkanker kun je letterlijk je leven redden van depressie en suïcidale gedachten en handelingen.

•  Besteed aandacht aan de studie. Het is het waard. 399 poliklinische patiënten werden waargenomen en 39% had een voorgeschiedenis van roken. Angst, depressie, alcohol-en drugsmisbruik en andere bipolaire bijwerkingen waren verslechterd in alle gevallen. Een verslechtering van de algemene ziekten werd ook gemeld. Onderzoekers zei dat de bevindingen geven meer onderzoek nodig is om de impact van roken op een bipolaire stoornis, maar de aanwijzingen van het roken waren duidelijk te bestuderen. Nu stopt voor jezelf en voor die van uw liefde. Je zult jezelf moeten helpen in meer dan een opzicht.

•  Sluit met de nicotinepleister, nieuwe pillen die hoewel duur blokkeerde de nicotine receptoren in de hersenen. Word lid van een steungroep als http://www.smokefree.gov/.