Hoe te bijnier de productie te verhogen

Hoe te bijnier de productie te verhogen

Het menselijk lichaam heeft twee bijnieren, bovenop elke nier. Bijnieren produceren en uitscheiden essentiële hormonen. Een van de meest vitale hormonen, cortisol, rust het lichaam te reageren op stress en beïnvloedt elk weefsel en orgaan in het lichaam. Tijdens langdurige perioden van stress en ziekte van de bijnier uitgang kan raken afgenomen en hebben een negatieve invloed op je gezondheid. Het is echter mogelijk om bijnier productie te verhogen.

Instructies

•  Haal voldoende, kwaliteit van de slaap elke nacht. Om bijnier productie te verhogen, is het belangrijk dat het lichaam de gelegenheid in te rusten en zich te herstellen. Acht uur slaap per nacht is de ideale aanbeveling voor de meeste mensen. Implementeer een slaap schema en hou je eraan door het naar bed gaan op hetzelfde tijdstip elke nacht.

•  Consumeer voldoende hoeveelheden voedingsstoffen dagelijks. Eet drie maaltijden en twee snacks per dag op geplande tijdstippen. Consistentie in etenstijden bevordert stabiele glucose in het lichaam en vermindert spanning op de bijnieren. Dit laat hen toe om efficiënter te werken. De benodigde voedingsstoffen voor bijnier gezondheid: vitaminen, mineralen, water, eiwitten, koolhydraten en vetten.

•  Elimineer producten uit uw dieet dat de bijnieren stam, zoals cafeïne, stimulerende middelen en dieetpillen. Deze verzwakking van de bijnieren, verminderen hun productie capaciteit en kan zelfs leiden tot bijnier vermoeidheid en uitputting.

•  Neem contact op met uw arts voor een volledige bijnier check-up, met inbegrip van bloed werk en cortisol niveau testen. Informatie die door deze afspraak kan aangeven of het nodig is voor u om recept bijnier medicijnen en / of supplementen te nemen om uw bijnier de productie te verhogen. Testen kunnen ook diagnosticeren bijnierinsufficiëntie, bijnier uitputting en ziekte van Addison, een auto-immuunziekte gekenmerkt door onvoldoende actieve bijnieren.

•  Vraag uw arts of u baat zou hebben bij het ​​nemen van een synthetische glucorticoid zoals prednison, hydrocortison of dexamethason om je cortisol levels vervangen. Ook als uw aldosteron laag is, kan aanvullende medicatie gunstig zijn.

Hints

  • Vertrouwd raken met de tekenen en symptomen van bijnierinsufficiëntie en de ziekte van Addison. Zoek medische consultatie en testen als je denkt dat je zou kunnen lijden aan een of beide van deze aandoeningen.