Hoe te Bifocals Fit

Hoe te Bifocals Fit

Als u last heeft van presbyopie, heb je moeite met uw visie uit verre objecten naar de buurt van degenen. Deze aandoening treft de meeste mensen boven de 40 en maakt dagelijkse taken zoals het lezen moeilijker. Gelukkig wordt presbyopie eenvoudig te corrigeren met een paar bifocale.

Of je hebt het dragen van een bril of contactlenzen voor jaren of je hebt ze nog nooit nodig is, is het belangrijk om uw bifocale met zorg te kiezen. Als uw bifocale die je niet past, zullen de lenzen af ​​te glijden en remmen van uw vermogen om helder te zien. Uw oogarts kan u helpen passen bij uw bifocale op je gezicht.

Instructies

•  Kies een paar frames voor uw lenzen. Zodra u de frames, uw oogarts, of een andere optische professional, kunnen de nodige metingen te verrichten aan de bifocale lenzen passen op je gezicht.

Niet alle frames zijn geschikt voor bifocale lenzen, dus zorg ervoor dat je kiest de juiste soort. De frames dient een hoogte van ten minste 30 mm hebben.

•  Plaats de frames op je gezicht. Zorg ervoor dat de frames zijn niet te groot of te klein. Frames die te groot zijn voor je gezicht kan glijden, en frames die te klein zijn kan vermoeidheid van de ogen veroorzaken. Te kleine frames zal ook ongemakkelijk, omdat ze de zijkanten van je hoofd kan knijpen of ongemak rond de oren en de neus veroorzaken.

Zorg ervoor dat de frames past nauwsluitend om de brug van je neus en zijn plaats blijft zitten zonder uit te glijden naar beneden.

•  Meet de "seg hoogte" van uw lenzen met uw arts. Uw arts of optische professional twee punten op elke lens van geschikte lijst selecteren, een hoogte van de bodem van de pupil en een hoogte van het snijpunt van het onderste ooglid en het oog maken. De seg hoogte de meting millimeters afstand van de onderkant van de lens aan de hoogte van de punt.

Zodra u de seg hoogte, kan uw aangepaste bifocale lenzen worden gedaan om uw frames passen.