Hoe te Bezuinigingen in de mondhoek Heal

Hoekige cheilitis is een term voor bezuinigingen op de hoeken van de mond. Sommige mensen zijn gevoeliger wordt laesies in de hoeken van de mond, naast andere plaatsen die uitzetten als ze bewegen, zoals de knieholte en holte van de elleboog. Om deze bezuinigingen te genezen, moet je eerst begrijpen wat de oorzaken en dan beginnen de behandeling.

Instructies

•  Weet dat een vitamine B en ijzer tekorten hoekige cheilitis kan veroorzaken. Bovendien kan u allergisch een product zoals tandpasta of lipstick. Uitdroging kan ook leiden tot bezuinigingen om te verschijnen in de hoeken van je mond. Ten slotte kan je een gist of bacteriële infectie te hebben.

•  Neem een vitamine B-complex supplement en een ijzersupplement als uw arts zegt dat het in orde is. Drink veel vocht. Je moet het equivalent van acht 8 oz. kopjes water per dag. Ga door alle van uw persoonlijke-verzorgingsproducten, en stoppen met het gebruik van een die je gaan gebruiken op je gezicht of in je mond rond de tijd dat de bezuinigingen verscheen.

•  Houd de hoeken van je mond droog, en niet uw mond niet met je handen aanraken. Vermijd voedsel dat de laesies, zoals kruidige en citrus voedingsmiddelen kan irriteren, en na het eten je mond spoelen met water. Voordat je naar bed 's nachts, breng dan een heel dun laagje vaseline aan de zweren op de huid te hydrateren en te helpen genezen.

•  Bezoek uw gezondheidszorg beoefenaar als de bezuinigingen zijn niet begonnen om te genezen in ongeveer een week. Hij kan bepalen of u een meer complexe onderliggende aandoening die medicatie vereist.

Hints

  • Niet iedereen te kussen totdat de bezuinigingen hebben geheeld, in geval van een infectie hebben geleid.