Hoe te betalen voor het privé-scholen voor kinderen met ADHD

Het kind met ADHD kan een uitdaging in de klas zijn. Vaak heeft conventionele onderwijs niet werkt; het traditionele klaslokaal instelling kan te afleidend voor een kind met een aandoening die zijn zintuiglijk bewustzijn verhoogt. Als de openbare school van uw kind bezoekt geen onderkomen voor haar speciale behoeften, kan het tijd om de optie van particuliere school overwegen. De voordelen die u zult moeten zijn een kleinere klas grootte en een leraar die meer tijd te besteden aan uw kind.

Instructies

Getting Organized

•  Verzamel alle nodige documenten: geboorteakte van uw kind, de sociale zekerheid kaart en de school transcripties, alsmede de documentatie van kinderarts van uw kind met vermelding van de diagnose.

•  Vraag SSI voor uw kind. SSI is een federale inkomensaanvulling programma voor mensen leeftijd, blind of gehandicapt. Aangezien ADHD wordt beschouwd als een levenslange aandoening met geen remedie bekend zijn, kan uw kind in aanmerking voor SSI voordelen te verzamelen. Om te solliciteren, bezoek de website op socialsecurity.gov of ga naar uw lokale kantoor van de Social Security Administration. Het bedrag dat u verzamelen zal helpen compensatie van de kosten van particuliere scholen.

•  Vraag de beheerder bij uw plaatselijke openbare school over de beschikbare financiële middelen. Als uw kind een handelingsplan (Individuele Education Program), kan hij in aanmerking komen voor hulp niet beschikbaar is voor de traditionele studenten. Bijvoorbeeld, in Florida, The John McKay Scholarship Foundation zal collegegeld betalen aan een particuliere school van keuze van de ouders als het kind een handelingsplan heeft ontvangen van de openbare school.

•  Onderzoek uw opties online. Sommige staten, zoals Vermont, Maine, Wisconsin, Utah en Ohio, evenals Washington DC, bieden vouchers voor inkomensafhankelijke beurzen. Florida biedt de Florida PRIDE beurs. Pennsylvania, Arizona, Illinois, Iowa en Minnesota bieden bijdragen aan beurzenprogramma's, of heffingskortingen of aftrekposten voor onderwijs kosten. Zorg ervoor dat u alle benodigde papieren te leveren en voldoen aan alle deadlines.

•  Ga naar uw plaatselijke schoolbestuur en bel de Onderwijsraad in het kapitaal van uw staat om te leren van andere opties voor u beschikbaar.

Hints

  • Wees ijverig en meedogenloos in het nastreven van je opleiding doelen voor uw kind. Op zoek gaan naar een praatgroep voor ouders van kinderen met ADHD in uw gemeenschap. Worden georganiseerd, die zal helpen om dingen soepeler verlopen en wat stress van wat kan een frustrerend proces zijn te elimineren. Doe alle papierwerk met betrekking tot uw kind op een plaats en houd deze bij de hand.