Hoe te beschermen tegen huisstofmijt


Huisstofmijten zijn kleine insecten die verband houden met spinnen. Huisstofmijten overleven door zich te voeden op te werpen menselijke huidcellen, en het water geabsorbeerd uit vocht. Huisstofmijt kan worden gevonden binnen beddengoed, tapijten, meubels, kleding en andere gebieden van het huis. Volgens de Mayo Clinic, huisstofmijt voorkeur slaapkamers, omdat beddengoed vocht kan vasthouden. Allergische reacties kunnen ontwikkelen als je de lichaamsdelen en fecale afval van huisstofmijt inademen.

Instructies

•  Plaats een barrière tussen u en huisstofmijt. De Centers for Disease Control en Prevention (CDC) adviseert matrashoezen en kussenslopen covers. Plastic hoezen voorkomt huisstofmijt uit de fokkerij of ontsnappen.

•  Reinig uw beddengoed elke week. Gebruik de heetste instelling op uw wasmachine om mijten te doden. Als u niet in staat om beddengoed te wassen op een warme omgeving bent, zet je beddengoed in de droger gedurende 20 minuten op de heetste instelling. Was je beddengoed, om dode mijten te verwijderen.

•  Zet een luchtontvochtiger in uw huis. Dit zal een lage luchtvochtigheid op peil te houden. Als alternatief kunt u uw airconditioning aan te zetten.

•  Stofzuig je huis dagelijks. Dust vaak om stof ophoping te voorkomen. Een vochtige doek kan worden gebruikt om stof, suggereert de Environmental Protection Agency. Een vochtige doek is minder waarschijnlijk te schoppen van stof in de lucht.

•  Verwijder de rommel uit je huis en houd meubels eenvoudig. Gooien tijdschriften en kranten. Voorkomen dat boeken in uw slaapkamer.

•  Verwijder de vloerbedekking van uw huis, indien mogelijk. Tegel, linoleum of vinyl vloerbedekking zijn betere alternatieven. Tapijt zorgt voor een vochtige, gastvrije omgeving voor mijten.