Hoe te beschermen Mijn Progressive Lens

Hoe te beschermen Mijn Progressive Lens

Krassen, slijtplekken en slijtage aan progressieve lenzen niet alleen belemmeren visie en vermoeidheid van de ogen veroorzaken, maar kan een zeer dure reparatie of vervanging. Terwijl volledig krasbestendig lenzen zijn onbestaande, kan verschillende effectieve benaderingen sterk verbeteren van de bescherming van de progressieve lenzen. Kiezen voor lens coatings, gecombineerd met een bewuste poging om waardevolle dagelijkse gewoonten te vormen, kan beschermen en verlengen de levensduur van uw progressieve lens.

Instructies

•  Voeg een beschermende coating om uw progressieve glazen. Krasbestendige coating is ingebouwd in de lens als het wordt vervaardigd, het minimaliseren van de krassen die lenzen kunnen opbouwen in de tijd van ongevallen en slijtage door dagelijks gebruik. Anti-reflecterende coating, of A / R, wordt voornamelijk gebruikt om verblinding verminderen en lichttransmissie door de lens; Toch zullen sommige kantoren of bedrijven een krasbestendige coating opnemen wanneer u de A / R coating aan te schaffen.

•  Bewaar uw bril in een harde hoes wanneer niet in gebruik. Dit kan de kans op krassen te minimaliseren als gevolg van een val of het blootstellen van een bril om schurende materialen en objecten.

•  Reinig uw lenzen met een microfiber doekje en een goede lens cleaner. Elke lens cleaner speciaal ontworpen voor brillenglazen zal het lukken. Dit krassen veroorzaakt door potentieel schuurmaterialen minimaliseren. Na verloop van tijd, kunnen gewone gebruik van verkeerde materialen of chemicaliën om de lenzen schoon te schuren veroorzaken.

•  Lay-bril naar beneden met de lenzen naar boven. Een verscheidenheid van het dagelijks oppervlakken zijn schurende genoeg om kras lenzen.

Hints

  • Vraag uw arts of opticien over lens garanties, die kunnen worden opgenomen bij de aankoop van lens coatings. Sommige garanties bieden een lens vervanging voor gratis of tegen een gereduceerde prijs binnen een bepaalde periode van tijd.
  • Vermijd het gebruik van huishoudelijke of andere chemische reinigingsmiddelen om uw lens te reinigen. Zij kan schade aan de lens veroorzaken, coatings te schillen en de doeltreffendheid van coatings verminderen lens veroorzaken.