Hoe te berekenen van de Mens Gewicht

Hoe te berekenen van de Mens Gewicht

Gewicht kracht op een bepaald object door zwaartekracht. In het dagelijks taalgebruik wordt het gewicht soms gebruikt om te verwijzen naar de massa van een lichaam. Gewicht en massa echter twee verschillende concepten, als massa een menselijk lichaam is altijd hetzelfde, terwijl het gewicht per locatie op aarde kan veranderen. Berekenen van het gewicht van een menselijk lichaam (in eenheden van pounds) kan in het algemeen als de massa van het lichaam (in kg) bekend.

Instructies

•  Gebruik een schaal om de massa van het lichaam bepalen. Dit wordt meestal direct lezen van de schaal. Als voorbeeld nemen de massa van het object is 50 kg.

•  Vermenigvuldig de massa van het lichaam van 2,2 tot gewicht berekenen pond. In het voorbeeld, 50 kg maal £ 2,2 per kilogram gelijk £ 110

•  Vermenigvuldig de massa van het lichaam door 9,81 om het gewicht van het lichaam in Newton, hetgeen een algemeen gebruikte eenheid in wetenschappelijke metingen berekenen. Voor het voorbeeld geeft dit 490,5 Newton. Dit is het gewicht van het lichaam in newton.

Hints

  • Sommige schalen meten het gewicht in kilo's. Als dit het geval is, kunt u het gewicht direct van de schaal te lezen.