Hoe te berekenen porties voedsel

Weet u hoe u de juiste porties te bepalen voor verschillende soorten voedsel? Ga er niet vanuit dat de hoeveelheid voedsel in een restaurant opgestapeld op je bord is de juiste portie. Mensen die negeren juiste porties kunnen zich vinden met de gezondheid en het gewicht problemen. De truc is om te weten welk voedsel te eten en de juiste voeding portie.

Instructies

Hoe te berekenen porties voedsel

•  Kijk naar de voedselpiramide grafiek op mypyramid.gov om het aantal porties aanbevolen door het Amerikaanse ministerie van Landbouw voor elke voedselgroep te bepalen met het oog op een gezond dieet te houden. Dit zal u helpen uw dag maaltijden samen te stellen.

•  Bereken de grootte van elke portie als je eenmaal weet het aanbevolen aantal porties. Porties verschillen in dezelfde voedingsgroep omdat verschillende voedingsmiddelen verschillen in voedingswaarde. Kijk op het label van het voedsel item dat u wenst te eten om de voorgestelde portie zien.

•  Sommige producten zullen in eenheden te komen en de portiegrootte kan eenvoudig worden gekozen door het selecteren van het genoemde aantal eenheden. Eieren zijn een voorbeeld. Als de aangeboden portie op het etiket is een ei, kiest u gewoon een ei uit de doos. Andere producten hebben aanbevolen porties in stappen cup of lepel. Selecteer het juiste meetinstrument en vul deze met het voedingsmiddel om nauwkeurig te berekenen uw voedsel porties.