Hoe te berekenen Nutrition Information

Mensen berekenen voedingswaarde-informatie voor een verscheidenheid van redenen: gewichtsverlies, gewichtstoename, gewicht onderhoud. Het is een eenvoudige vaardigheid die kan worden uitgevoerd met een voeding label en, in sommige gevallen, een rekenmachine.

Instructies

Hoe te berekenen Nutrition Information

•  Ken de conversies. Eén gram koolhydraten vier calorieën. Een gram eiwit heeft vier calorieën. Eén gram vet heeft negen calorieën. Een gram alcohol heeft zeven calorieën.

•  Gebruik het label. Nutrition labels lijst van de totale calorieën en de calorieën uit vet, maar met behulp van de conversies kunt u het aantal calorieën uit eiwitten en koolhydraten berekenen. Bijvoorbeeld, als een item heeft 49 gram koolhydraten, vermenigvuldigt 49 met 4 calorieën tot 196 calorieën uit koolhydraten.

•  Vind het percentage van calorieën van een voedingsstof. Om dit te doen, verdeel de calorieën van een voedingsstof (vet, bijvoorbeeld) door de totale calorieën en te vermenigvuldigen met 100. Bijvoorbeeld, als uw favoriete snack heeft 200 calorieën, met 50 calorieën uit vet, je verdelen 50 van 200 te krijgen. 25; vermenigvuldig dit met 100 om 25. Dat snack heeft 25 procent calorieën uit vet.