Hoe te berekenen Lichaamsgewicht

Tegenwoordig zijn mensen meer in harmonie met hun gezondheid en uiterlijk. Individuen beginnen zich te realiseren hoe belangrijk hun gezondheid is. Voor mensen nodig hebben om gewicht te verliezen, is het belangrijk om te onthouden dat gezonder eten is belangrijker dan het kijken naar de getallen op een schaal. Snijd de calorieën en zorgen voor jezelf met wat er nodig is om goed te functioneren. Om deze reis te beginnen, je wilt weten hoe u uw lichaamsgewicht te berekenen. Op deze manier, je hebt nu een doel te schieten voor.

Instructies

•  Vind een body mass index calculator online. U kunt punch in uw gewicht, lengte en leeftijd. Dan sloeg je de berekening knop op de site, en het zal komen met uw ideale gewicht. Maar als je niet deze te vertrouwen, je kunt het zelf doen.

•  Weeg jezelf een keer per week. U moet dit doen op hetzelfde moment elke week en op dezelfde schaal. Het maakt niet uit als je kleren aan of niet. Het is een goed idee om af te wegen in vroeg in de ochtend voor het ontbijt en na het naar de wc gaat. Terwijl je dit doet, schrijf je gewicht. Dit is om te gebruiken in een body mass index formule.

•  Gebruik de meetlat of meetlint om je lengte te krijgen in inches. Dit is onderdeel van de body mass index. Neem die inch en vierkant is. Vermenigvuldig deze centimeter. Bijvoorbeeld, als je 63 centimeter lang, vervolgens 63 maal 63 is gelijk aan 3,969. Schrijf dit op, samen met uw gewicht.

•  Verdeel je gewicht door het getal heb je in stap 3. Bijvoorbeeld, om het lichaamsgewicht te berekenen, als uw gewicht is 221 delen door 3.969.

•  Vermenigvuldig het getal heb je in stap 4 door 703. Dit zal uw body mass index te bepalen.

•  Controleer uw body mass index nummer om te zien of je gezond bent. Als uw nummer is laag, net als een 18, je bent dun en bijna onder het gewicht. Ergens tussen de 18,6-24,9 zou een goed onderhoud doel zijn. Iets meer dan 24,9 is overgewicht, en iets hoger dan 30 is zwaarlijvig.

•  Gebruik een andere wijze van berekening van het lichaamsgewicht. Als een vrouw weegt 100 pond. Ze zou haar lengte te nemen en toe te voegen op £ 5 per inch meer dan 60 centimeter. Bijvoorbeeld, als ze is 5 voet 3 duim, dan moet ze wegen ongeveer 115 kilo. Een man die weegt 106 £ zou zijn lengte te nemen en toe te voegen £ 6 per inch meer dan 60 centimeter.

Hints

  • Deze formules voor de berekening van het lichaamsgewicht zijn niet exact. Raadpleeg uw arts als u vragen hebt. Het leven van een gezonde levensstijl kan je gewicht omlaag te brengen.
  • Heeft deze formules niet accepteren in plaats van advies van een arts. Je wilt niet te dun geworden, omdat het net zo gevaarlijk als overgewicht kan zijn.