Hoe te berekenen Basal Metabolic Rate

Hoe te berekenen Basal Metabolic Rate

Uw Basal Metabolic Rate of BMR, verwijst naar de hoeveelheid calorieën die je verbrandt per dag door middel van een minimale activiteit. Dit aantal is gebaseerd op factoren zoals lengte, gewicht, geslacht en leeftijd. Het meten van BMR is een startpunt voor een dieet, want je kunt berekenen hoeveel extra calorieën je nodig hebt om te verbranden om gewicht te verliezen. Het berekenen van BMR neemt relatief weinig tijd, maar je moet rekening houden met factoren zoals fysieke activiteit en de verbruikte calorieën bij het bepalen van een dieet / fitness plan.

Instructies

•  Typ in uw lengte, gewicht, leeftijd en geslacht op bmi-calculator.net. Klik op "Bereken BMR." Kijk naar de groene balk boven de BMR-generator om het aantal calorieën je zou branden zien tijdens een dag van inactiviteit.

•  Volg uw lichamelijke activiteit voor een dag. Schrijf op hoe vaak je beweegt en wat voor soort oefening je hebt gedaan. Gebruik NutriStrategy's grafiek om te bepalen hoeveel calorieën je verbrand. Dit nummer toevoegen aan uw BMR te bepalen hoeveel calorieën je verbrandt in een dag.

•  Houd een dagboek bij van wat je eet voor een dag. Kijk naar voeding labels om het aantal calorieën dat je verbruikt te bepalen.

•  Herhaal stap 2 en 3 voor elk van zeven opeenvolgende dagen.

•  Onderzoek het verschil tussen de calorieën je verbrand en de calorieën die je verbruikt tijdens de week te helpen bij het ​​opzetten van een dieet en lichaamsbeweging regime dat zal u toelaten om uw gewichtsverlies doelen te bereiken.

Hints

  • Als uw BMR lezen uw gewicht management niet aansluit (bijvoorbeeld als je veel oefenen en nog steeds in gewicht), overleg dan met uw arts over uw thyroxine. De schildklier blij dat beïnvloedt het metabolisme niveau, en je gewicht kan worden beïnvloed door het niveau dat te laag of te hoog zijn.
  • Niet verhongeren jezelf of maaltijden overslaan in pogingen om uw BMR te verhogen. Dit zal het tegenovergestelde effect hebben, en gewichtsverlies zal moeilijker worden.