Hoe te Bereken de Basic Metabolic Rate

Hoe te Bereken de Basic Metabolic Rate

De basaalstofwisseling of BMR, bij mensen verwijst naar het aantal calorieën individuele verbrandt in rust. Met andere woorden, is de hoeveelheid energie iemand zal verbruiken in totaal laagaardappel modus, of misschien terwijl herstellen van een operatie. Alles wat je doet in de loop van een dag verbrandt extra calorieën, en je kunt gemakkelijk normaal lichaamsgewicht te handhaven door het aanpassen van het bedrag dat u eet uw werkelijke energie-output. Balans is de sleutel. Maar eerst moet je jezelf arm met de basis-nummers.

Instructies

Het berekenen van de BMR

•  Er zijn vier componenten aan een BMR berekening: lengte, gewicht, geslacht en age.You al weet je geslacht en leeftijd, natuurlijk, dus de eerste stap in de berekening zal zijn om uw huidige lengte en gewicht te bepalen. Zodra u nauwkeurige cijfers, bent u klaar om te beginnen.

•  De eenvoudigste manier om uw BMR te berekenen is om een van de vele online calculators ontwikkeld voor dat doel te gebruiken. De meesten van hen zijn nauwkeurig, maar voor een nauwkeurigere resultaten, moet u de standaard formule werkt voor basaalstofwisseling. Volgens BMI-Calculator.net, het Engels BMR formule (de ene met kilo's en centimeters), voor vrouwen is 655 plus (4.35 x gewicht in kilo's) plus (4.7 x lengte in centimeters) minus (4.7 x leeftijd in jaren). Voor mannen, de formule is 66 plus (6.23 x gewicht in kilo's) plus (12,7 x lengte in centimeters) min (6,8 x leeftijd in jaren). Dus, bijvoorbeeld, een 42-jarige vrouw die is 5 voet 6 centimeter lang en weegt 163 £ heeft een BMR van 1476,85.

•  Als u niet beschikt over een rekenmachine handig, of gewoon een hekel aan wiskunde, de online calculator maakt de dingen eenvoudig. Discovery Health biedt een snelle en eenvoudige berekening. Kies simpelweg uw geslacht, lengte, gewicht, leeftijd en klik op "Enter". Met behulp van dezelfde 42-jarige vrouw die is 5 voet 6 centimeter lang en weegt 163 £, krijgen we een BMR van 1469,1 calorieën per dag. De BMR calculator op internet Fitness geeft onze vrouwelijke 1480,324. Het nemen van dingen een stap verder, Internet Fitness laat onze vrouwelijke, wie doet ongeveer 120 minuten van zeer licht, en 30 minuten van het licht, fysieke activiteit per dag, een geschatte totale dagelijkse energiebehoefte van 1723,324 calorieën per dag. Dat betekent dat ze kan eten rond 1700 calorieën per dag om haar huidige lichaamsgewicht te handhaven.

Hints

  • Houd in gedachten dat deze berekeningen zijn bij benadering. Het aantal calorieën dat je eet en de hoeveelheid lichamelijke activiteit je doet zal variëren van dag tot dag.