Hoe te Beoordeel Sedona Methode

De Sedona Methode is al sinds de jaren 1970, maar zijn populariteit steeg tijdens de "New Age" rage van de jaren 1990 en heeft nu weer populair geworden als gevolg van het succes van "The Secret". De Sedona Methode is een zelfhulp techniek waarbij je jezelf een aantal vragen (Kan ik los dit? Zal ik dit loslaten? Wanneer?) Om "los" een kwestie van je leven, zoals problemen met het gewicht, relatie problemen of woede.

Instructies

•  Lees de "Sedona Methode" boek van Hale Dwoskin. Doe elk van de oefeningen heeft hij het over. Deze oefeningen zijn eenvoudig en ontspannend.

•  Begin met "loslaten", focus op kleine problemen als eerste. Oefen met kleinere problemen in om het vertrouwen voor grotere dingen later op te bouwen.

•  Doe de oefeningen dagelijks en na een paar weken, bepalen hoe je je voelt. Noteer alle successen of mislukkingen dat je voelt dat je hebt gehad.

•  Evalueer uw vooruitgang door jezelf af te vragen "Hoe voel ik me over dit probleem nu?" Als je vast zit op een gebied, richten zich op vast te zitten en probeer het vrijgeven van dat.

•  Zoek een partner om de release techniek met de praktijk en volgen elkaars voortgang meer dan een paar weken. Vraag elkaar hoe je je voelt over zaken en waar je ziet obstakels. Heeft de Sedona Methode helpt een van jullie?