Hoe te Bell's Palsy Facial Nerve aandoeningen

Hoe te Bell's Palsy Facial Nerve aandoeningen

Bell's Palsy is een aandoening die de zenuwen maakt in je gezicht gevoelloos, waardoor je niet in staat om iets te voelen aan één kant van je hoofd. Het goede nieuws is dat Bell's Palsy verdwijnt meestal binnen een paar weken, vooral in milde gevallen. Er zijn aangegeven behandeling echter dat het genezingsproces bevorderen en zenuwbeschadiging komt te elimineren.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts. Hij kan een combinatie van het geneesmiddel acyclovir stellen met de steroïde prednison om het virus te bestrijden waardoor de ziekte en versterken de zenuw. Laat over-the-counter drugs niet toevoegen zonder toestemming.

•  Train je gezichtsspieren regelmatig, vooral aan de aangedane zijde. Dit geldt ook voor het sluiten van je ogen en het verhogen van uw wenkbrauwen, glimlachend en stretching uw mond en probeert te fluiten.

•  Houd uw gezicht warm en de zenuwen gestimuleerd. Wikkel een sjaal of houd een warm kussen rond je gezicht en drink veel warme vloeistoffen. Vermijd blootstelling van uw gezicht aan koude wind. Een diepe gezichtsmassage kan ook helpen.

•  Neem veel multivitaminen, met name degenen met B-vitamines zoals B1, B2, B6 en B12. Het nemen van een mengsel van olijfolie met knoflook helpt ook. Lactose zal niet helpen, dus vermijd melk zoveel als je kunt.

Hints

  • Het kan nodig zijn om te gebruiken oogdruppels om uw oog aan de aangedane zijde vochtig houden. De getroffen zenuwen kan je de neiging en het vermogen om knipperen te verminderen, met name tijdens het slapen.