Hoe te beheren Slijm Cyst

Slijm cysten kan op de binnenzijde van de onderste lip, wanden van de mond en de tong op ieder moment zonder reden. Als u een infectie of een gewoonte van bijten de binnenkant van je wang, kan slijm cysten verschijnen. Meestal verdwijnen ze op hun eigen, maar als ze blijven hangen voor meer dan twee weken, moet u een arts te raadplegen.

Instructies

Hoe te beheren Slijm cysten

•  gebruik mondspoeling uw mond schoon. Zorg ervoor dat je je tanden poetst en spoelen met mondwater minstens twee keer per dag om bacteriële vitale onderdelen te voorkomen. Zelfs als u deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kunnen de slijmvliezen cysten blijven verschijnen.

•  Onderzoek de binnenkant van je mond. Als u kleine witte vlekken op je onderlip of op de muren van je mond, dan moet u wellicht slijm cysten. Hoewel niet direct zorgen over hen zou zijn, kunnen ze een bron van ongemak worden. Als de cysten verdwijnen niet na een week of twee, zie uw arts om ze goed verwijderd. Probeer nooit cysten jezelf te verwijderen als u verdere besmetting kunnen veroorzaken.

•  Verwijder alle piercings die je in je mond als cysten verschijnen. Vele malen cysten worden veroorzaakt door bacteriën die wordt gevangen tussen de piercing en je tong of onderlip.

•  Slijm cysten kunnen worden verwijderd door popping hen met een steriele naald. Uw arts zal in staat zijn om zo makkelijk zonder schade aan het omringende weefsel.

•  Als u vaak uitbraken, bezoek aan uw arts. Er kunnen andere gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt cysten te verschijnen.