Hoe te beheren om gewicht te verliezen

Wij hier bij eHow hebben gemerkt dat niemand ooit een artikel of iets over het onderwerp van het verliezen van gewicht heeft geschreven, dus hebben we besloten dat we net zo goed ga je gang en doe alzo. Nou ja, misschien een aantal dingen is al veel geschreven over het verliezen van gewicht, maar het meeste is onzin. De crappy artikels vertellen je dat je kunt, bijvoorbeeld, "Lose tot 4 pond per week, in slechts 5 minuten per dag!" Verkeerde. U kunt automatisch zeggen dat een artikel is waardeloos als het maakt het geluid alsof het makkelijk om gewicht te verliezen zal zijn. Wij haten om de eersten die je dit te vertellen, maar het is niet gemakkelijk om gewicht te verliezen. Je lichaam wil de manier waarop het is te blijven, en hij denkt dat de pogingen om te veranderen het schadelijk zijn. We denken dat het verliezen van gewicht is eenvoudig in theorie, maar moeilijk in verband met het harde werk en wilskracht moet je in te zetten. We hebben niet de tijd of expertise om te gaan waden door de zee van ingewikkelde theorieën die beweren dat het geheim te hebben gevonden om gemakkelijk gewichtsverlies. We zijn vrij zeker in het begin dat er geen dergelijk geheim. We gaan gewoon om te laten zien van een gewicht-verlies-methode, die niet gemakkelijk zal zijn, maar dat zal werken als je het goed doet. Gewoon zodat je niet denken dat we het zijn mysterieuze, hier is de methode: Eet minder en lichaamsbeweging. Verrast? Nu als je niet denkt dat je gaat om onze methode wilt, voel je vrij om te controleren of advies van andere deskundigen over hoe om gewicht te verliezen. Maar we zijn ervan overtuigd dat u zult onze methode het beste willen.

1 2 3 4

Instructies

Leer hoe Weight Loss Works

Als je een overgewicht jonge volwassene, heb je waarschijnlijk te veel eten. Met "te veel", bedoelen we meer dan je nodig hebt. Je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid calorieën om zichzelf te blijven gaan, en als je meer dan dat bedrag te eten, zal je gewicht. Als u verbruikt minder calorieën dan je verbruikt, zal je gewicht verliezen. Zo simpel is het, en je moet niet toestaan ​​dat charlatans en kwakzalvers om u op andere wijze te overtuigen. Tenzij je een soort van ziekte, zal deze methode voor u werken. Dus lezen wat we te zeggen hebben, bespreek dit dan met uw arts en volg het als ze goedkeurt.

De hierboven beschreven vergelijking wordt bemoeilijkt door het feit dat je lichaam niet graag willen dat u minder eet dan het nodig heeft; het zal denken dat je honger. Als je op een zeer beperkt dieet, zal je lichaam een ​​hoop irritante dingen, zoals te doen: het geven van je hongergevoel, waardoor je moe en traag aanvoelen, en het tekenen van de energie die het nodig heeft uit je spierweefsel evenals uw vet. Daarom moet je niet proberen om gewicht te verliezen door een dieet alleen.

Je moet oefenen in aanvulling op minder eten, zodat je lichaam weet u nog steeds doet het prima, en is gedwongen om uw spiermassa te behouden en te leven van je vet. Als je minder calorieën eet dan je lichaam nodig heeft, maar ga niet onder uw eisen door veel, en te oefenen genoeg dat je lichaam blijft gaan en verbrandt zelfs meer vet om dit te doen, zal je gewicht verliezen. (En alle van de vervelende bijnamen die verder gaan met het zijn een tubbo.)

Een pond vet vertegenwoordigt ongeveer 3.500 calorieën van opgeslagen energie. Tot 1 pond vet te verliezen, moet je 3.500 meer calorieën gebruiken dan je verbruikt. Het is het beste om dit niet te doen in de loop van een dag; zou je waarschijnlijk jezelf pijn doet, en je lichaam (te weten, de onwillige schepsel) zou waarschijnlijk hebben een aantal extreme reactie die je niet wist te betrekken verlies van enig werkelijke gewicht. Het is beter om dit over een week verspreid, zodat je doel om uw calorie-eisen te overtreffen door 3.500 tot 7.000 calorieën per week, wat resulteert in gewichtsverlies van 1 tot 2 pond per week. Het is niet gezond om te proberen om meer dan 2 kilo te verliezen in een week, en als je het toch probeert, je bent waarschijnlijk niet succesvol te zijn bent. Weet u niet zeker hoeveel gewicht je nodig hebt om te verliezen? Check een BMI calculator en een lichaamsvet rekenmachine. Maak het je doel om de juiste BMI en het percentage lichaamsvet voor uw lengte raken.

Laten we zeggen dat je wilt tot 2 pond per week te verliezen. Om dit te doen, moet je om erachter te komen hoeveel calorieën een persoon van uw leeftijd, geslacht en gewicht moet meestal in een dag, aftrekken 500 van dat bedrag en volgen een dieet dat u voorziet dat veel calorieën. Bijvoorbeeld, als je normaal 3.000 calorieën nodig zou hebben in een dag, zou je een 2500-calorie per dag dieet te volgen. Dan erachter je uit hoeveel beweging een persoon van uw gewicht zou moeten doen om 500 calorieën per dag te verbranden, en je uit je luie kont en doe het. Het resultaat is eenvoudig. Vijfhonderd minder calorieën verbruikt plus (minus, eigenlijk, maar we willen niet te verwarren u) 500 meer calorieën verbruikt gelijk aan een 1000-calorie per dag tekort, dat in de loop van een week voegt tot 7.000 calorieën, of £ 2 . Jouw snelheid kan variëren, maar er is geen ontkomen aan. Als uw lichaam verbruikt minder calorieën dan het is besteden, is iets wat moet gaan (zie God, "de eerste wet van de thermodynamica").

Dat is hoe het werkt. Nu hoef je alleen maar om te leren hoe je minder eten en beweging, en je zult jezelf wat gewicht te verliezen. We zullen je zelfs vertellen hoe je het weg te houden.

Volgende: Eat Less

1 2 3 4