Hoe te behandelen zweetvoeten Met Home Remedies

Hoe te behandelen zweetvoeten Met Home Remedies

Er zijn een heleboel mensen met stinkende voeten. Dit kan vaak een pijnlijke situatie zijn, vooral als u een bezoek van iemand en moet je je schoenen maar uit te trekken om een ​​vieze geur die uit je eigen voeten te vinden. Er zijn manieren om zweetvoeten te voorkomen en te ontdoen van het volledig als je er last van hebben. Lees verder om te leren hoe je zweetvoeten te behandelen met huismiddeltjes.

Instructies

•  Winkel rond voor ademende schoenen. Deze schoenen kunnen onder meer slippers en sandalen voor de lente en de zomer. Voor ademende schoenen in de winter, kunt u canvas schoenen of schoenen kopen met bovendeel van leder dat de machine kan worden gewassen. Ook gaan op blote voeten kan helpen om je voeten uit ruiken slecht, maar we kunnen niet altijd op blote voeten te gaan en dat is waarom het het beste om de juiste soort van ademende schoenen die zal voorkomen of elimineren van zweetvoeten te vinden.

•  Neem een handvol Epsom zouten en voeg deze toe aan een pan met warm water. Laat voeten weken 20 tot 30 minuten, gedurende enkele dagen. Epsom zouten komen vaak voor pijnlijke spieren en geïnfecteerde snijwonden, maar zijn gekend om zich te ontdoen van zweetvoeten.

•  Steile vijf theezakjes in een liter warm water gedurende 10 tot 15 minuten. Laat afkoelen en genieten van je voeten gedurende 30 minuten. Dit kan elke dag of om de andere dag verstuurd.

•  Neem 2 eetlepels. zuiveringszout of gewoon keukenzout, voeg het toe aan warm water en laat oplossen. Week je voeten gedurende 30 minuten elke avond voor een maand. Dit huis remedie kan hetzelfde effect hebben als Epsom zouten.

Hints

  • Wat ook schoenen die je koopt, zorg ervoor om meer dan een paar te kopen, omdat de bewerkte gewassen soort zal hebben om te zitten voor een dag of twee te verluchten en drogen tussen het dragen en wassen.
  • U kunt ook spuiten uw schoenen met alcohol of een papieren handdoek die is doordrenkt met alcohol op en laat zitten 's nachts om ze te desinfecteren.
  • Een andere reden waarom je misschien een probleem met zweetvoeten hebben is omdat je voeten zweten te veel. Dus probeer om zweetvoeten te vermijden zoveel mogelijk.
  • Wees voorzichtig met de Epsom zouten, omdat het is bekend dat irritatie veroorzaken. Het is zeer onwaarschijnlijk, maar is nog steeds mogelijk.