Hoe te behandelen Wind Burns

Hoe te behandelen Wind Burns

Het woord "windburn" verwijst naar rode uiterlijk van de huid, veroorzaakt door hoge winden afbreken vocht uit de blootgestelde handen, het gezicht of de nek. Het maakt de huid oppervlak gebarsten, droge, geïrriteerde en teder. Het nabootsen van dezelfde symptomen als een zonnebrand, die het soms verward, windburn vereist in principe dezelfde behandeling. Waardoor uw huid onbehandeld kan de tijd die het duurt om te genezen verlengen. Verzadigen de windburned gebieden met een vochtinbrengende zeep en lotions om roodheid en irritatie te verminderen en uw huid te herstellen naar zijn natuurlijke tint.

Instructies

•  Was de windburned gebied met een vochtinbrengende zeep. Vermijd het gebruik van antibacteriële zeep als ze gevoelige huid kunnen irriteren. Maak je handen nat en maak een schuim met de zeep. Wrijf het schuim op de windburned gebieden. Spoel de zeep met koud water. Zich te onthouden van het gebruik van warm of warm water, omdat dit verder uitput huid van vocht. Droog het gebied door te deppen voorzichtig met een badhanddoek.

•  Wrijf een vochtinbrengende lotion zachtjes en royaal op de wind brandwonden. Laat de moisturizer te dringen in de huid. Kijk voor lotions met aloë dat niet alleen hydrateren de huid, maar helende eigenschappen bevatten.

•  Bedek de windburned gebieden met vaseline. Wrijf de gelei voorzichtig over de windburns en probeer niet om de huid te hard als je het toepast trekken. De vettige substantie herstelt olie om je huid, terwijl het toevoegen van een beschermende laag.

•  Neem een over-the-counter pijn medicatie om de angel uit wind brandwonden te verwijderen. Gebruik de medicijnen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

•  Verbeter uw handen of voeten te verlichten zwelling veroorzaakt door windburn. Zitten in een luie stoel of bank met een kussen onder je voeten. In een stoel zitten en leg kussens onder je armen.

Hints

  • Herhaal de reiniging en hydraterende proces een tot twee keer per dag tot de roodheid en pijn verdwijnt.
  • Bescherm uw huid en handen uit windburn door het dragen van maskers, handschoenen en sjaal. Dragen hoeden om uw hoofdhuid te beschermen.
  • Gebruik een sunblock lippenbalsem op je lippen te beschermen.