Hoe te behandelen Waterpokken Met Natuurlijke Geneeskunde

Hoe te behandelen Waterpokken Met Natuurlijke Geneeskunde

Waterpokken is een virus dat een jeukende huiduitslag, die het hele lichaam bedekt veroorzaakt. Terwijl skin Meestal verdwijnt in een paar dagen, de ziekte aanwezig is in het lichaam tussen 10 en 21 dagen, waardoor een lage koorts, hoofdpijn en zwakte. Waterpokken treft de meeste mensen tijdens de kindertijd en is vaak gewoon "toughed uit," kan echter natuurlijke geneesmiddelen helpen bij het verminderen van de symptomen en littekens als gevolg van de pokken zelf. Lees verder om te leren hoe je de waterpokken met natuurlijke geneeskunde te behandelen.

Instructies

•  Ontlast de jeuk met havermout, de meest voorkomende natuurlijke geneeskunde voor de behandeling van waterpokken. Kook twee kopjes havermout in 64 oz. water gedurende ongeveer 15 minuten. Giet het gehele mengsel in een stoffen zak, zoals een oude kussensloop en bind de top. Laat de zak te zweven in het water als je weken in een warm bad.

•  Breng een dun laagje van alle natuurlijke honing om de getroffen gebieden te helpen verlichten jeuk en genezen waterpokken blaren. Honing eeuwenlang gebruikt als natuurlijk geneesmiddel voor een verscheidenheid van aandoeningen. Het heeft natuurlijke anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen die zal helpen de snelheid genezing en infectie van waterpokken blaren te voorkomen.

•  Wrijf vitamine E olie in de huid na het baden en voor het slapen gaan om te helpen kalmeren en te genezen blaren huid. Vitamine E zal niet alleen helpen om waterpokken blaren genezen, dit natuurlijke geneeskunde zal ook helpen om littekens te verminderen, dus blijven gebruiken, zelfs nadat het virus zijn gang heeft gelopen.

•  Eet soep gemaakt van wortel en koriander te helpen verkorten van een aanval van waterpokken. Snij 1 kop wortelen en 1 tl. verse koriander in kleine stukjes en kook totdat de wortel is volledig gekookt. Eet deze genezing soep minstens een keer per dag totdat de symptomen verdwijnen.

•  Drink kamille thee gedurende de dag als nodig is om te helpen kalmeren van de geest en het lichaam. Kamille is een zeer zachte en natuurlijke rustgever die kunnen helpen de zenuwen te kalmeren. Citroen en honing toe te voegen aan je thee indien gewenst.