Hoe te behandelen van Crohn

Ziekte van Crohn is ook bekend als Inflammatory Bowel Disease. Het veroorzaakt ontsteking van het spijsverteringskanaal en kunnen levensbedreigend zijn als de symptomen niet beheerd. Crohn tast gewoonlijk de dunne darm, waardoor diarree en frequente buikpijn. De symptomen van de ziekte van Crohn kan worden gecontroleerd door middel van medicijnen, kruiden en zelfs een operatie. Je moet in de hoop dat je conditie beter wordt geen behandeling te vermijden. Maak een afspraak met uw arts, zodat u wordt behandeld voor deze ziekte behoren.

Instructies

Hoe te behandelen van Crohn

•  Medicine. Dit is de meest voorkomende remedie die u kunt gebruiken om de symptomen van de ziekte van Crohn te verlichten. Hoewel er geen remedie voor de ziekte van Crohn, zijn er verschillende medicijnen ontwikkeld om de pijnlijke verminderen geweest treft die afkomstig zijn van complicaties van deze ziekte. Omdat Crohn diarree veroorzaken, kunnen medicijnen zoals Immodium gebruikt. Ook onstekingsremmend, steroïden worden toegediend. Prednisolon, een gemeenschappelijke corticosteroïden, die anti-inflammatoire eigenschappen heeft, in het algemeen de eerste behandelingsmethode.

•  Chirurgie. Het doel van het hebben van een operatie is om te helpen verlichten pijn en complicaties die komen samen met Crohn. Mocht u toch een verstopping, overmatig bloeden en / of perforatie van de darm, zal een operatie nodig zijn. Er zijn ten minste enkele vormen van chirurgie opties voor u beschikbaar, afhankelijk van de ernst van de ziekte. De locatie van de ziekte zal het type operatie nodig bepalen. Het kan nodig zijn om een ​​deel van je darmen of eventueel uw dikke darm te laten verwijderen. Praat met uw arts over de operatie en wat het beste is in uw geval.

•  Controle van Crohn met behulp van voeding en voedingssupplementen. Sinds Crohn is als gevolg van complicaties in het maagdarmkanaal, kunt u voedingssupplementen gebruikt om de spijsvertering te verbeteren. Je moet ook een dieet dat rijk aan vezels verbruikt. Omdat je verliest belangrijke voedingsstoffen, is het een goed idee om ze te vervangen met vitaminen zoals B12, ijzer, kalium en magnesium. Eet veel fruit en groenten, en blijf weg van rauw en gebakken voedsel dat hard op de darmen zijn.

•  Overweeg kruidengeneesmiddelen. Er zijn verschillende kruiden die kunnen helpen verlichten de symptomen die voortkomen uit de ziekte van Crohn. Als u ongerust over medicijnen zijn, kunt u proberen kruidengeneesmiddelen voor pijnbestrijding. ginkobiloba zijn groene thee en aloë vera gebruikt om problemen in het maag-darmkanaal. Het drinken van groene thee per dag kan verminderen en zelfs elimineren, ontsteking veroorzaakt door Crohn. Aloë vera kan worden verbruikt om de ontlasting te verzachten en te verlichten ongemak bij diarree wordt een probleem.

Hints

  • Vermijd kruidig ​​voedsel en elimineren van alcohol. Eet gezond en regelmatig.