Hoe te behandelen urineweginfecties Met Natural Remedies

Hoe te behandelen urineweginfecties Met Natural Remedies

Urineweginfecties komen het meest voor bij vrouwen; echter, kan men ze ook krijgen. Een urineweginfectie veroorzaakt pijn bij het plassen, buikpijn, koorts, stinkende urine en zelfs bloed in de urine. Indien niet behandeld, kan dit leiden tot nierfalen. Er zijn vele oorzaken van urineweginfectie, de meest voorkomende zijn blootstelling aan staphylococcus of streptococcus bacteriën. Andere factoren zijn slechte voeding en de blootstelling aan E.coli. Allergieën voor zaaddodend en voorbehoedsmiddelen kan ook leiden tot urineweginfecties bij womenAntibiotics zijn vaak voorgeschreven om de infectie te behandelen; Echter, overmatig gebruik van antibiotica heeft vaak een averechts effect. Natuurlijke en plantaardige remedies zijn bekend om de behandeling en het voorkomen van infecties van de urinewegen. Een 30-dagen dieet van natuurlijke voedingsmiddelen en kruiden wordt aanbevolen.

Instructies

Voeding en supplementen

•  Verwijder zure voedingsmiddelen uit uw dieet als u een urineweginfectie. Voedsel zoals kip, pinda, vis, orgaanvlees en brood veroorzaakt een overmatige hoeveelheid urinezuur te vormen in het bloed, waardoor de infectie moeilijk te behandelen. Vervang deze voedingsmiddelen met niet-zure producten zoals amandelen, wortelen, selderij, appels, perziken, sla, havermout en druiven.

•  Drink een 12-oz. glas zuiver cranberrysap 1 uur voor het ontbijt. Om uw urineweginfectie goed te behandelen, is het belangrijk dat u uw blaas en nieren te reinigen. Cranberry sap is nuttig bij het bevrijden van de blaas en de nieren van schadelijke bacteriën die urineweginfecties veroorzaken. Zie ons artikel "Hoe om uw blaas en de nieren reinigen" (volg de link in Resources).

•  Drink een 10-oz. glas tomatensap tussen ontbijt en lunch. Tomatensap is een krachtige alkaliserende supplement dat zal helpen de balans van uw pH-niveau. Tomaten worden vaak gezien als zeer zure; echter, beginnen ze om uw pH-niveau al snel nadat ze zijn verteerd neutraliseren.

•  Drink 1 kopje watermeloen-zaad thee met lunch en diner. Watermeloen zaad thee is een milde maar effectieve diureticum dat de normale en actieve blaas-en nierfunctie stimuleert. Dit zal u helpen om uw voedsel te verteren en spoel het systeem van toxines.

•  Drink 1 kopje blaas / nier reiniging thee 1 uur voor het slapen gaan. Er zijn veel merken van het reinigen van thee op de markt. Renale Cleansing Tea is een krachtige thee die wordt verkocht in de meeste natuurvoedingswinkels. Reinigende thee is rijk aan Jeneverbessen, maïs zijde, pepermunt bladeren en paardebloem bladeren, die u zal helpen uw systeem te spoelen en te verteren uw voedsel als je slaapt.

Oefening en Body Care

•  Maak een stevige wandeling elke dag. Wandelen zal helpen uw nieren werken. Terwijl je loopt, houd jezelf gehydrateerd met bronwater. Laat u zweet, maar jezelf niet te beroven van vloeistof.

•  Zit in een sauna voor 30 minuten ten minste een keer tijdens je reinigen. Sauna's zijn prachtige manieren om toxines en ongewenste vloeistoffen vrijkomen door transpiratie. Als u geen toegang tot een sauna hebben, zal een warm zitbad, gevolgd door een koude douche helpen. Voorkomen dat over-the-counter zepen met grote hoeveelheden olie. Reinig je poriën grondig.

•  Stretch voordat je begint je dag en voordat je naar bed elke nacht. Goede stretching zal u helpen om te bewegen in de ochtend en ontspan je voordat je naar bed gaat.

Hints

  • Neem drie grapefruit-extract capsules per dag, een bij elke maaltijd. Grapefruit extract zal helpen de controle van de infectie.
  • Neem ten minste vijf Cantharsis 30c pellets per dag. Cantharsis is een krachtig homeopathisch middel dat de weefsels beschadigd door infectie aanvalt. Er wordt gezegd pijn en infecties vrijwel direct verlichten in sommige gevallen.
  • Neem tenminste 3,000mg om 5,000mg van vitamine C per dag.
  • Drink minstens acht tot 10 glazen water per dag.
  • Vermijd roken. Roken berooft het lichaam van zuurstof.
  • Heeft kruidensupplementen in combinatie met antibiotica niet nemen zonder de juiste begeleiding. Raadpleeg uw kruid gids of contact opnemen met een kruidendokter.
  • Dit artikel is geenszins worden beschouwd arts. Als u vragen hebt over specifieke dieet of levensstijl veranderingen hebben, raadpleeg dan uw arts of andere andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.
  • Als je het gevoel extreem ziek, neem dan contact op met uw arts of het nummer 911.