Hoe te behandelen Tourette Met Behavioral Treatment

Hoe te behandelen Tourette Met Behavioral Treatment

Tourette's syndroom, een neurologische aandoening die vocale en motorische tics veroorzaakt, kan meestal worden onderdrukt en gecontroleerd door het gebruik van gedrag modificatie-behandeling. Veel van de symptomen veroorzaakt door Tourette kan worden verminderd door eenvoudige bewustzijn van de patiënt, evenals de ondersteuning en het begrip van vrienden en familie. Lees verder om meer over hoe te behandelen Tourette met gedragstherapie leren.

Instructies

•  Probeer spiegel therapie, waardoor je je gedrag te bestuderen in de voorkant van een spiegel, om uw motorische tics te observeren, zodat je weet hoe ze eruit zien aan anderen. Meestal zal eenvoudig bewustzijn van deze tics een lijder van Gilles de la Tourette Syndroom motiveren om ze te onderdrukken en werken om ze onder controle te krijgen.

•  Vertel je vrienden, familie en collega's die u lijdt aan het Syndroom van Tourette, en vraag hen om u te laten weten wanneer u het tentoonstellen motorische of vocale tic-gedrag. Veel patiënten Tourette's zijn gewoon niet van bewust dat ze tics en kan het gedrag niet te corrigeren voordat het is geïdentificeerd door anderen.

•  Gebruik cognitieve gedragstherapie technieken, onder begeleiding van een arts of een geestelijke gezondheidszorg professional, om de symptomen van het Syndroom van Tourette te behandelen. Cognitieve gedragstherapie omvat het bijhouden van een dagboek van alle ongewenste gedragingen, het identificeren van de negatieve gedachten en gevoelens die kunnen worden veroorzaakt het gedrag en het wijzigen van dat gedrag door het te vervangen met een meer aanvaardbare vervanger.

•  Behandel Tourette Syndroom met meer traditionele psychotherapie technieken om de wortel van het gedrag te krijgen. Tourette Syndroom kan worden verergerd door de onderdrukking van stressvolle emoties. Het kan leiden tot andere psychische problemen, zoals klinische depressie, als ze niet goed aangepakt.

•  Voeg ontspanning technieken om uw gedrag-modificatie-programma, om de stress die motorische en vocale tics kunnen verergeren verlichten. Yoga, stretching en diepe ademhalingsoefeningen moeten worden uitgevoerd wanneer de symptomen van het Syndroom van Tourette merkbaar.

Hints

  • Computer software is beschikbaar voor gedragstherapie repliceren, zoals cognitieve gedragstherapie, thuis of op het werk. Dit kan vooral nuttig zijn als de symptomen van het syndroom van Tourette worden steeds ernstiger, en een professionele geestelijke gezondheidszorg is niet onmiddellijk beschikbaar om te helpen met gedragsproblemen behandeling.
  • Als u zijn gediagnosticeerd met het syndroom van Tourette, moet u ook uw arts om te zien of er tekenen zijn van een obsessief-compulsieve stoornis (OCD). De link tussen de twee voorwaarden is gebruikelijk, en niet het identificeren van deze op voorhand kan resulteren in een verkeerd soort gedragstherapie.