Hoe te behandelen Tennis Elbow at Home

Hoe te behandelen Tennis Elbow at Home

Lateral epicondylitis, informeel genoemd tenniselleboog, treedt op wanneer de spieren en pezen aan de buitenzijde van de elleboog onderworpen aan RSI of overmatig. Volgens het National Institute of Health Medline Plus, wanneer de spieren over en worden opnieuw gebruikt, kleine scheurtjes te ontwikkelen in de pees. De pijnlijke aandoening is niet alleen verbannen naar racketsporten spelers, zoals loodgieters, schilders, koks en slagers getroffen met repetitieve draaien van de pols kan worden. Er zijn een aantal pijnstillende oefeningen die je kunt uitvoeren thuis om tenniselleboog te behandelen, als je niet in staat om een ​​arts te zien zijn.

Instructies

•  Stop deelnemen aan de activiteit die de oorzaak is van een tenniselleboog voor enkele weken, om je arm voldoende rust te geven. Ijs van uw elleboog twee of drie keer per dag, en neem een ​​anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine, ibuprofen of naproxen. Lees het etiket van de fabrikant van geneesmiddelen om de dosering te bepalen.

•  Draag een brace gecentreerd over de rug van je onderarm, om pijn te verminderen en de rest van de spieren en pezen.

•  Plaats een rubberen band rond de vijf vingers van de arm met een tenniselleboog. Spreid je vingers 25 keer, en herhaal de oefening drie keer. Als je meer weerstand nodig hebt, voeg een tweede elastiekje, of gebruik een dikkere.

•  Houd een rubberen bal of een tennisbal in de palm van je hand. Knijp de bal 25 keer, en herhaal de oefening drie keer. Als je meer pijn hebben met behulp van een bal, kunt u een spons of stuk schuim gebruiken in plaats.

•  Masseer de pijnlijke plaats van uw elleboog met een ijsblokje voor vijf minuten, na het sporten.