Hoe te behandelen Tendinitis

Hoe te behandelen Tendinitis

Tendinitis is een pijnlijke aandoening vaak geassocieerd met lichaamsbeweging of sport. Het kan echter invloed hebben op mensen die niet regelmatig oefenen. Pezen zijn vezelig weefsel dat de botten hechten aan de spieren die helpen bewegingssturing. Tendinitis is een irritatie van deze vezelig weefsel dat vaak resulteert in beperkte beweging, pijn bij het aanraken van het gebied, brandend gevoel op de plaats, of zwelling of redness.Tendinitis is geen sinecure. Het is een blessure die veel zorg en geduld vraagt ​​om tijd voor genezing mogelijk te maken. De gemeenschappelijke ruimtes waar tendinitis optreedt zijn: achillespezen (achterkant van de enkel), knieën, heupen, schouders en ellebogen. Vaker dan niet, tendinitis veroorzaakt door een stam van de pees hoewel gebrek aan flexibiliteit en schade kunnen veroorzaken of verergeren de toestand.

Instructies

Hoe te behandelen Tendinitis

•  Neem contact op met uw arts. Tendinitis is pijnlijk, maar zo zijn veel andere verwondingen. U wilt ervoor zorgen dat je de juiste blessure te behandelen in plaats van het uitstellen van de behandeling van een ernstige aandoening.

•  Stop alle activiteiten. Je zal zeer waarschijnlijk verergeren uw tendinitis als je de training hervatten. Er is geen noodzaak om een ​​slechte situatie nog erger te maken. Geef jezelf en je geblesseerde pees een pauze totdat u pijnvrij bent weer. Veel sportblessure specialisten raden het nemen van drie weken af ​​aan de benadeelde pees genezen.

•  Breng een zak ijs om uw tendinitis voor vijf minuten per keer, om de 15 tot 20 minuten voor het eerste uur. Dan kunt u off terug naar 5 tot 10 minuten om de drie tot vier uur. De eerste 24 uur zijn cruciaal voor genezing van uw pijnlijke pezen. Ice zal de onmiddellijke pijn te verzachten. U moet echter geen ijs van de tendinitis voorbij de eerste 24 tot 72 uur.

•  Neem een paar Ibuprofen helpt de zwelling te verminderen en te verlichten ongemak. Veel tendinitis patiënten klagen dat de pijn is veel erger 's nachts of bij het ontwaken in de ochtend. Wilt u misschien uw pijnstiller doses op maat om u te helpen slapen. Vergeet niet om de juiste dosis van Ibuprofen nemen.

•  Verhoog de ​​schade boven je hart om een deel van de pijn te verlichten. Je hoeft niet om uw zere aanhangsel zeer hoog heffen. Je moet enige opluchting onmiddellijk voelen. Sommige mensen verkiezen om hun verwondingen te wikkelen in een ace bandage te helpen verminderen de zwelling. Dit is niet noodzakelijk maar het kan helpen verlichten deel van de pijn. Zorg ervoor dat niet om de schade te strak wikkelen.

•  Weken in een warm bad. Warmte heeft een prachtige helende eigenschap. Giet de Epsom zouten in het bad, want het is het vullen en 30 minuten weken. Bitterzout bevat magnesiumsulfaat waarmee vervangen verloren magnesium in het lichaam.

•  Breng een verwarmingselement om uw pijnlijke pees. Probeer 30 minuten warmte elke vier tot zes uur na de eerste 24 tot 72 uur ijsvorming.

•  Massage helpt in en rond de aangetaste spier stimuleert de bloedstroom. Gebruik je eigen handen en wrijf het getroffen gebied na weken in het bad of de toepassing van de verwarming pad.

•  Resume lichte oefeningen langzaam. Don 'duw jezelf onmiddellijk terug in volledige uitoefening modus zodra uw geblesseerde pees geneest. Ga langzaam. Begin met het uitrekken voor een paar dagen, voeg dan een lichte training. Geleidelijk verhogen van uw intensiteit totdat je je comfortabel voelt terug te keren naar uw normale activiteiten.