Hoe te behandelen Tendinitis Met Kruiden

Tendinitis is een ontsteking van pezen. Het kan optreden met pees in het menselijk lichaam, maar gemeenschappelijke gebieden voor deze veelvoorkomend probleem onder de duim, enkel en de knie. Tendinitis kan stijfheid of een brandende pijn in het gebied van het gewricht waar de pees bestaat veroorzaken. Deze pijnlijke aandoening kan beginnen na een verwonding, overmatig gebruik van dat specifieke gebied van het lichaam en emotionele stress. RSI-syndroom is een verzameling van aandoeningen die carpaal tunnel syndroom en verschillende vormen van tendinitis omvat. Het is gebruikelijk voor mensen die zware computergebruikers, zoals data entry operators, om tendinitis krijgen in hun duimen. Anti-inflammatoire geneesmiddelen soms helpen verlichten van de pijn, maar zijn niet altijd effectief. Verschillende kruiden en kruiden formules kunnen helpen krijg je door middel van de meest pijnlijke periode van tendinitis, maar rust het getroffen gebied is het beste medicijn. In de tijd, zal het lichaam meestal zelf te genezen.

Instructies

•  Drink paardestaart kruidenthee te helpen versterken van de betrokken pees. Simmer 2 eetlepels van dit kruid in water gedurende 20 minuten, laat iets afkoelen en dan de stam en drink een kopje van deze thee tot drie keer per dag. U kunt ook paardestaart kruid nemen in capsule vorm.

•  Bereid een warm kompres met weegbree blad, smeerwortel blad en gemberwortel. Hak of snijd ongeveer een kwart kopje van elk kruid, plaats in een pan en laat 20 minuten sudderen. Laat iets afkoelen en knijp het overtollige vloeistof uit een prop van de gekookte kruiden en houd het op het getroffen gebied, totdat het afkoelt. Herhaal dit zo vaak als je kunt. Volg deze behandeling met een pak ijs.

•  Neem vitamine C, vitamine E en druivenpitextract. Elke dag nemen tot een gram vitamine C, 400 IE vitamine E en tot 300 mg druivenpitextract.

•  Eet goede eiwitten zoals vis, gedroogde bonen, zaden en noten. Ook veel verse groenten en fruit in uw dieet elke dag.

•  Maak een massage-olie door het combineren van een ½ theelepel van deze essentiële oliën in een kopje olijfolie: eucalyptus olie, lavendel olie, rozemarijn olie en St. Janskruid olie. Masseer zachtjes over het getroffen gebied, maar zorg niet te hard wrijven, omdat dit verdere ontsteking en meer pijn kan veroorzaken.

Hints

  • Als uw tendinitis optreedt in een gebied van uw lichaam die u kunt spalken, zoals uw duim of pols, draag een beschermende spalk om het gebied te immobiliseren en geef het wat rust, totdat het begint beter te voelen.
  • Artsen adviseren gewoonlijk twee weken rest van de Tendinitis- getroffen gebied.
  • Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u een kruid, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u het nemen van eventuele voorgeschreven medicatie.