Hoe te behandelen teennagel Psoriasis

Teennagel psoriasis kan moeilijk te behandelen zijn. Veranderingen die optreden in de nagels omvatten verdikking, splitsen, veranderingen in kleur en een teennagel putjes uitstraling. Verschijning opzij, teennagel psoriasis is pijnlijk en kan het vermogen van de persoon om actief te blijven beperken. Het komt voor in 25 tot 50 procent van de patiënten met psoriasis. Het doel is een veilige effectieve behandeling met de hulp van uw arts te vinden. Er zijn diverse studies uitgevoerd om orale medicatie vinden om het probleem te helpen, maar slechts weinigen zijn succesvol geweest. Ken de symptomen en het voorkomen van teennagel psoriasis, en te leren welke behandelingen beschikbaar zijn. Lees verder om te leren hoe u teennagel behandeling van psoriasis.

Instructies

•  Houd in gedachten dat je een examen nodig hebt van uw huisarts of podoloog voor een definitieve diagnose van teennagel psoriasis. Voorwaarden die kunnen worden verward met teennagel psoriasis onder nagel schimmel, of abnormale groei zoals goedaardige of kankergezwellen onder de nagel. Patiënten met een bestaande psoriasis kan niet beseffen dat psoriasis kan inderdaad invloed hebben op de teennagels. Het is ook mogelijk om teennagel psoriasis ervaren zonder bewijs van de ziekte elders op je lichaam.

•  Weet dat psoriasis treft ongeveer 2 procent van de Amerikaanse bevolking. De huid laesies geassocieerd met psoriasis zijn het resultaat van een abnormale immuunsysteem. T-cellen (immuniteit enhancers) in de buitenste en binnenste lagen van de huid (de dermis en epidermis) worden overactivated, resulterend in huidlaesies. Het is normaal om psychologische stress en een zekere mate van sociale verlegenheid ervaren. Psoriasis van de nagels misschien de enige plek laesies aanwezig zijn, opnieuw een diagnose belangrijk.

•  Studies tonen aan dat effectieve behandelingen voor psoriasis nog steeds nodig zijn. Medicijnen die momenteel worden gebruikt om alle vormen van psoriasis omvatten cyclosporine, methotrexaat, retinoïden en systemische in combinatie met fytotherapie en topische psoralenen, behandelingsprocessen zogenaamde PUVA (psoraleen, blootstelling UVA). Calcipotriol is een vitamine D-derivaat, kunnen enige verlichting bieden. Triamcinolonacetonide schorsing kan het uiterlijk van de nagel te verbeteren. Steroïden worden vaak gebruikt door middel van injectie in en rond de nagel. Helaas kan systemische behandeling bijwerkingen zoals verhoogde cholesterol en grotere gevoeligheid voor huidkanker en andere vormen van infectie. Deze behandelingen werken niet voor iedereen.

•  In aanvulling op de medische behandeling, is het belangrijk om trauma aan de teennagels te voorkomen. Druk kan splitsen, en trauma veroorzaken aan de nagel bedden. Het is belangrijk dat u uw nagels geknipt. Trauma kan de aandoening verergeren. Houd uw nagels zo kort mogelijk. Engage in uitstekende nagel hygiëne. Wees voorzichtig niet om het gebied te verwonden onder de nagel bedden tijdens het reinigen. Kies professionele nagelverzorging gereedschap bij het schoonmaken van onder de nagels. Week je voeten in warm water en bestand verdikte nagels om hun uiterlijk te verbeteren. Snijd de spijker dwars door, met de nadruk op kleine porties per keer. Overweeg een professionele pedicure, of regelmatige bezoeken aan een podoloog. Het beste is om kunstnagels vanwege reacties op lijmen en polijsten te voorkomen. Behandel onderliggende aandoeningen, zoals nagel schimmel. Draag schoenen die niet onder druk te zetten op de nagel bedden.

•  Begrijp dat de immuunrespons geassocieerd met teennagel psoriasis kan worden onderdrukt met de drug efalizumab, dat vorig jaar werd goedgekeurd voor de behandeling van psoriasis, na een fase III klinische trial. Fase IV studies tonen belofte voor de succesvolle behandeling van teennagel psoriasis. Houd je opties open te door het betrekken van jezelf in een open communicatie en regelmatige bezoeken met uw zorgverlener. Weten dat het onderzoek is aan de gang, met de erkenning dat de opties voor de behandeling van alle vormen van psoriasis zijn nodig. De behandeling van psoriasis teennagel kan verschillende benaderingen voor individueel succes wordt opgemerkt.