Hoe te behandelen Syfilis

Hoe te behandelen Syfilis

Syfilis is een ziekte die seksueel of voor de moeder kan worden overgedragen. Er zijn vier grote stadia van syfilis. Veertig procent van alle syfilis patiënten zal niet goed worden genezen, omdat ze te lang gewacht. Lezen van dit artikel zal je leren hoe syfilis wordt behandeld.

Instructies

•  Weten over primaire en secundaire behandelingen. Primaire en secundaire syfilis zijn beide behandeld met een penicilline G dosis eenmaal gegeven. Indien allergische, wordt de patiënt gegeven een tetracycline behandeling. Na dosering, wordt de patiënt onder de klinische follow-up 1-2 weken zetten na dosering en om de 3, 6, 9, 12 en 24 maanden patiënt ondergaat serologische follow-up. Patiënten worden geadviseerd om follow-up met hun zorgzame arts als zodanig gericht, dat hij of zij je nauwkeurig kan behandelen.

•  Weten over latente syfilis behandelingen. Latente syfilis behandeling is de derde fase van de ziekte syfilis; het is echter nog te behandelen dan de laatste en verder gevorderd stadium van de ziekte. Latente syfilis behandeld met penicilline G gedurende 3 weken met een dosis eenmaal per week. Als een patiënt allergisch voor penicilline, tetracycline wordt gewoonlijk toegediend gedurende 28 dagen. Aangezien latente syfilis is een meer geavanceerde vorm van syfilis wordt de patiënt nog meer gewaarschuwd om follow-up met zijn of haar arts na de behandeling. Follow-up met uw arts zal hem of haar goed te behandelen en u te evalueren.

•  Wees bewust van neurosyphilis behandelingen. Neurosyphilis is de meest geavanceerde vorm van de ziekte. Neurosyphilis is ook een vorm van vroegtijdige dementie; dus veel zaken worden onderzocht, zoals auditieve en oculaire problemen. Deze vorm van de ziekte wordt vaak behandeld door ACPG of waterige kristallijne penicilline G met wordt intraveneus toegediend om de 4 uur of non-stop gedurende 10-15 dagen. Als allergisch voor penicilline, wordt een patiënt meestal gegeven een pijnlijke ronde procaine penicilline en probenecide drugs twee weken. Het is aanbevolen dat je follow-ups met uw zorgzame arts te behouden, want dit is een belangrijke sleutel tot het krijgen van de behandeling die nodig is om de progressie van de dementie veroorzaakt door late syfilis vertragen.

Hints

  • Je moet nooit laten syfilis uit de hand lopen. Syfilis kan gaan naar een vorm van dementie en kan vrijwel ongeneeslijke in dit stadium. U moet krijgen gescreend op syfilis en andere soa's per jaar.