Hoe te behandelen spataderen met Home Remedies

Vaakst opgemerkt op de enkels, dijen en voeten, spataderen zijn kleine, verwijde bloedvaten die blauwe of paarse gedraaide, grillige lijnen lijken. Vaak veroorzaakt door erfelijkheid, hormonale veranderingen, een slechte bloedsomloop of staan ​​voor langere tijd, kan de web-achtige spataderen lelijke, jeuk zijn of pijnlijk aanvoelt. Als u een matige geval van spataderen of niet bereid zijn om de hulp van een ader specialist, deze methoden om spataderen te behandelen met huismiddeltjes.

Instructies

•  Verlaag de druk in je benen en voeten die kunnen leiden tot spataderen door stutten uw benen omhoog wanneer je zit of rusten. Behandelen spataderen met huismiddeltjes ook bekend om de bloedsomloop te verhogen en versterken van aderen zoals stevig wandelen, zwemmen, fietsen of oefeningen zoals kalf verhogingen (langzaam oprollen om de ballen van uw voeten en weer terug naar beneden).

•  Houd spataderen erger wordt door het vermijden van strakke kleding en zittend of staand posities die de doorbloeding in je benen kunnen beperken. Als u weet sta je voor een lange tijd, overwegen het dragen van steunkousen verkrijgbaar bij de apotheek. Het dragen van compressie slang is een spin ader behandeling die bloed kunnen houden van het poolen in spataderen en vermindering van de zwelling.

•  Verander uw dieet om meer voedingsmiddelen die de gezondheid van je aderen kunnen verbeteren eten. Behandelen spataderen met huismiddeltjes die het eten van meer vitamine C-rijke voedingsmiddelen, met name vruchten zoals bosbessen, sinaasappelen en grapefruit aangeprezen voor het verhogen van de sterkte van je bloedvaten bevatten. Vitamine K-rijke voedingsmiddelen, zoals mager vlees, tomaten en diep groene groenten zijn ook bekend om de hoeveelheid en de ernst van spataderen te verminderen.

•  Probeer om spataderen te behandelen met huismiddeltjes, zoals het verpakken van spataderen met zachte doeken gedrenkt in appelazijn voor dertig minuten. Het uitvoeren van deze spin ader behandeling twee keer per dag wordt gerapporteerd aan de verschijning van spataders na ongeveer acht weken te verbeteren.

•  Draai naar kruidengeneesmiddelen. Nuttigen van het kruid paardenkastanje is aangetoond dat de bloedsomloop te verhogen, versterken vaatwanden om nieuwe spataderen te verminderen en verlichten bloedvat zwelling en verkleuring. Het wordt aanbevolen om twee 50 milligram capsules van paardenkastanje nemen elke dag, maar zorg ervoor dat uw arts over mogelijke bijwerkingen raadplegen voordat kruiden spin ader behandelingen.

Hints

  • Als je een lichte huid, vermijd langdurige blootstelling aan de zon terwijl het proberen om spataderen te behandelen met huismiddeltjes. Ondanks je pogingen om zich te ontdoen van spataderen, kan blootstelling aan de zon daadwerkelijk kan leiden tot de aderen om grotere en meer levendige in kleur te krijgen. Directe warmte aan de bloedvaten als het weken in een warm bad kan ook leiden tot de spataderen te groter lijkt.