Hoe te behandelen spataderen Met Alternatieve Remedies

Spataderen zijn een circulatoire conditie van de benen. Symptomen zijn onder meer been aderen met een grijs of blauwachtig, spin-achtige verschijning, been zwakte, branderig gevoel, zwelling en pijn of krampen tijdens het lopen of staan ​​op je voeten voor langere tijd. Factoren die bijdragen aan de oorzaak van deze aandoening zijn onder andere overgewicht, zwangerschap, slechte voeding, weinig of geen lichaamsbeweging, roken en constipatie. Flebitis kan optreden, als je niet om de behandeling te krijgen en dit kan leiden tot de noodzaak om de spataderen operatief verwijderd te hebben. Als u wilt natuurlijke of alternatieve middelen te gebruiken om te helpen bij het beheren van uw spataderen, zijn er een paar die je zou willen proberen.

Instructies

•  Eet voedsel dat uw symptomen, zoals verse groenten, vers fruit, uien, vis, knoflook, gember en vezelrijke voedingsmiddelen kan verminderen. Knip bewerkte voedingsmiddelen, junkfood, gebakken voedsel, suikerhoudende voedingsmiddelen, kaas en dierlijke eiwitten, als ze uw problemen kunnen verergeren.

•  Neem 500 milligram bromelaïne supplementen, voorafgaand aan elk van uw drie dagelijkse maaltijden. Bromelaïne is een proteolytisch enzym dat in ananas, waaruit het wordt gewonnen. Bromelaïne kan de kansen van u krijgen stolsel formaties in uw bloedvaten te verminderen. Je moet niet bromelaïne als u een allergie voor ananas of lijdt aan een maag-stoornis. Als je op een bloedverdunner of zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts voordat u bromelaïne.

•  Probeer homeopathische middelen die kunnen helpen bij het ​​verlichten van uw spataderen. Gemeenschappelijke remedies omvatten Pulsatilla, Ferrum metallicum, Carbo vegetabilis en Hamamelis. Neem de remedie die de set van symptomen past bij 30C kracht, eenmaal per 12 uur. U mag het middel niet meer wil dan een week en slechts een remedie moet worden gebruikt per keer. Homeopathische middelen dragen geen bijwerkingen en kan veilig gebruikt te worden met medicijnen u op.

•  Overweeg het gebruik van een gestandaardiseerd extract van paardenkastanje, die heeft Aescin, een stof die kan helpen bij het ​​verbeteren van de elasticiteit in je aderen en de opbouw van uw vaatwanden. Paardenkastanje is afkomstig van de zaden van een boom die is ontstaan ​​in Griekenland en Azië. De gemeenschappelijke dosering is 300 mg driemaal daags, maar controleer het product dat u gebruikt om te zien of het verschilt. Laat paardenkastanje niet nemen als je op een aspirine regime, hebben last van nier-of leverziekte, diabetes, zijn gevoelig voor het krijgen van bloedstolsels of een hartaandoening. Als u in staat om paardenkastanje nemen, vermijd ibuprofen en andere over-the-counter pijnstillers, zoals bloeden kan leiden vorm met behulp van hen op hetzelfde moment bent u op de paardenkastanje. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan eerst met uw arts, om te zien of het veilig is om dit kruid te nemen.

•  Haal je gewicht naar beneden. Omdat overgewicht kan uw risico op het krijgen van spataderen te verhogen. Ga op een gezonde voeding en regelmatig te bewegen, zodat je zult gewicht verliezen en zet minder stress op je benen. Praat met uw arts over een redelijk plan van het gewichtsverlies u kunt leven.

Hints

  • Maak geen krassen op spataderen.
  • Niet wrijven, krabben of massage spataderen.
  • Neem contact op met uw arts voordat u een alternatieve vorm van genoegdoening.
  • Neem contact op met uw arts als bloeden optreedt rond uw spataderen.
  • Neem contact op met uw arts als uw aderen krijgt rood, klonterig en getogen.