Hoe te behandelen Selectief mutisme

Hoe te behandelen Selectief mutisme

Selectief mutisme, een psychiatrische stoornis, komt vooral voor bij kinderen en wordt geïllustreerd door een onvermogen in bepaalde sociale situaties te spreken. Kinderen met selectief mutisme kan spreken, maar niet omwille van sociale angst. Deze kinderen gewoonlijk normaal functioneren meeste andere aspecten van hun leven.

Instructies

•  Zoek een therapeut specifiek opgeleid in de kindertijd angst voorwaarden. Verwacht een volledige beoordeling van onderwerpen, waaronder een mentale gezondheid van de geschiedenis. De geschiedenis moet alle omstandigheden die plaatshadden rond de tijd dat uw kind gestopt spreken onder meer, de duur van de mutisme en wat er gebeurde nadat het kind niet spreken. Motoriek en sociale ontwikkeling worden ook beoordeeld.

•  Plan om met uw kind en gezin deelnemen aan de therapie. De therapie helpt bij het leren van nieuwe manieren om te communiceren en positieve manieren om te gaan met angstige gedrag en spanning.

•  Wordt geïnformeerd over de aandoening en de behandeling ervan. Succesvolle korte termijn therapie kan de angst van je kind te verminderen en terug te keren naar de normale werking. Het verlagen van angst, het vertrouwen, het verbeteren van communicatieve vaardigheden en het verhogen van zelfvertrouwen zijn de focus van de behandeling.

•  Volg geïndividualiseerde behandeling van plan uw kind en zorg ervoor dat je hem in staat om een actieve rol spelen in het proces. In de meeste gevallen, een mengsel van gedrags-, cognitieve en gezinstherapie vergemakkelijkt het verwerkingsproces.

Hints

  • Voorkomen dat de verwachtingen voor verbalisatie in het begin van de therapie. Als het kind het vertrouwen bouwt en haar angst vermindert, praten waarschijnlijk zullen volgen.