Hoe te behandelen Scorpion Stings

Hoe te behandelen Scorpion Stings

Wordt gestoken door een schorpioen is een pijnlijke en beangstigende ervaring, maar als je in staat om kalm te blijven is het een eenvoudige kwestie te behandelen. Hier zijn een paar nuttige tips en tips over hoe te behandelen en anders omgaan met een schorpioen steek.

Instructies

•  Anytime u bit of gestoken door een dier of insect is het goed om de behandeling te beginnen met het schoonmaken van de wond met water en zeep. Desinfecteren van de angel site kan zeldzame maar gevaarlijke complicaties te voorkomen.

•  Houd in gedachten - heel weinig mensen zullen ernstige bijwerkingen van een schorpioen steek lijden - en nog minder zullen medische behandeling of ziekenhuisopname nodig. Het is uiterst zeldzaam voor mensen om te sterven van de schorpioen steken. De duidelijke uitzonderingen zijn dezelfde als die voor andere giftige dieren en insecten - de zeer jonge en zeer oude algemeen meest gevoelig.

•  Als het slachtoffer is erg jong (een baby of peuter) of zeer oud zijn, krijgen ze een ER zo snel mogelijk. Zo niet, voor te bereiden op een ER te krijgen moet het slachtoffer begint te tekenen van een allergische reactie of een ongewoon krachtige neuro-toxische reactie op het gif te tonen. Als je in een wildernis gebied wanneer de angel optreedt, beginnen op weg naar de beschaving zo snel mogelijk. Dergelijke reacties op te letten zijn onder andere het ervaren van een doof gevoel of tintelingen in de handen, voeten of gezicht, vervagen van de visuele waarneming, onwillekeurige spierspasmen of trekkingen van de ogen.

•  Er zijn verschillen van mening op dit ene - maar de Arizona Vergiftigingen exploitant uitdrukkelijk verklaard dat het ijs niet mag worden toegepast om de angel website. Een koele kompres misschien, maar geen ijs.

•  Indien mogelijk - Hou het slachtoffer rustig, onbeweeglijk, en verheffen de angel site om hart-niveau. Als een persoon wordt gestoken in het midden van een 3 mijl wandeling - het kan niet mogelijk zijn voor de wandel-partners om de persoon terug naar hun auto te dragen. In dit geval kan een kompres of een drukverband worden gebruikt - maar nooit gebruik van een tourniquet.

•  Houd er rekening mee dat dieren zijn net zo gevoelig voor gif schorpioen als mensen - let op je huisdieren en bieden hen dezelfde behandeling moeten ze worden gestoken.

Hints

  • Zelfs als u geen directe medische complicaties van uw prikkel ervaren, kunt u follow-up met een arts voor een tetanusinjectie of booster.
  • Bepaalde schorpioen steken zijn gevaarlijker dan andere. Een steek op de lip of in de mond kan vooral gevaarlijk zijn. Zoals met vele giftige slangen, kan onvolwassen schorpioenen een grotere bedreiging voor de gezondheid dan oudere degenen vormen. Onvolwassen schorpioenen (en slangen) kunnen al hun beschikbare gif injecteren in plaats van net genoeg om zichzelf te beschermen.