Hoe te behandelen rugpijn Met Kruiden en etherische oliën

Hoe te behandelen rugpijn Met Kruiden en etherische oliën

Op een bepaald punt in het leven, ongeveer vier op de vijf Amerikanen ervaren rugpijn ernstig genoeg om medische interventie vereisen, volgens Dr James A. Duke, Ph.D., auteur van "The Green Pharmacy." Artsen niet langer rust voor rugpijn raden, maar vaak raden oefening, yoga, op korte termijn medicatie of chiropractische behandelingen. Sommige patiënten kunnen sterkere medicijnen, zoals codeïne of morfine nodig. Voor patiënten met minder pijn of inflammatoire opflakkeringen er verschillende kruiden en etherische oliën die verlichting bieden.

Instructies

Red Pepper als een actueel pijnstillende

•  Pureer een rode peper. Gepureerde verse hete pepers het beste werkt, of je kunt gedroogde hete pepers in een vijzel en stamper te verpletteren. Als u toegang tot de biologische hete pepers al verpletterd hebben, vrij van pesticiden, dat is prima, ook. De pijnstillende chemische, capsaïcine, wordt gevonden in rode pepers. Het is ook actief ingrediënt in veel farmaceutische topische analgetica.

•  Meng het met enige witte koude crème of lotion die je hebt direct beschikbaar. Meng genoeg om het roze worden.

•  Masseer het in het pijnlijke gebied. Herhaal elke vier uur als dat nodig is. Onmiddellijk na het wrijven het mengsel in de handen te wassen.

Pepermuntolie voor stijve spieren

•  Verzamel een injectieflacon pepermuntolie en een houder van een over-the-counter menthol crème. Menthol is een stof die wordt gevonden in vele over-the-counter rugpijn wrijft. Het kan helpen verlichten gespannen spieren die bijdragen aan rugpijn. Het werkt soms side-by-side met kamfer door het veroorzaken van de huid te koelen en daarna warm te voelen, volgens Medicine Net Online.

•  Schep wat van de menthol crème uit de container en plaats deze in een schone kom. Strooi zes druppels pepermuntolie erin en meng.

•  Trek wegwerphandschoenen en masseer het wrijven op de pijnlijke plek. Als het wrijven niet tintelend gevoel, voeg meer druppels van de pepermuntolie. Herhaal elke vier uur als dat nodig is. De pepermuntolie zal samenwerken met de menthol om gespannen spieren te verlichten.

Etherische oliën voor Pijn en spierspasmen

•  Voeg vier druppels etherische olie aan twee eetlepels plantaardige olie. Etherische oliën kunnen helpen verlichten van pijnlijke spierkrampen, volgens Dr James A. Duke Ph.D. Oliën rijk aan thymol en carvacrol, verbindingen bewezen dat ze helpen de spieren te ontspannen, zijn tijm, horsebalm, berg dictamus, rozemarijn en salie.

•  Strooi druppels essentiële olie in een warm bad en geniet. Het inademen van dampen en onderdompelen in oliën zoals, salie, rozemarijn, kardemom, pepermunt, groene munt, lavendel, gember, berk, basilicum en marjolein, kan verlichten terug spasmen, vooral wanneer gevolgd door een etherische olie wrijven-down na het hete bad.

•  Breng de etherische olie van lavendel tot het pijnlijke gebied van de rug. Lavender kan puur of onverdund op de huid worden toegepast. Lavendel heeft een anti-inflammatoire en cel regenererende eigenschappen. Het is een van de meest bekende essentiële oliën voor pijn en ontspanning, volgens Massage Vandaag Online.

Hints

  • Een mengkom en lepel kan worden vervangen voor een mortier en een stamper.
  • Als u niet zeker weet waar te beginnen uit de bovenstaande lijst van essentiële oliën, te beginnen met pepermunt en lavendel.
  • --test De rode peper crème op een klein gebied van de huid voor het masseren op een groot gebied. In het geval van een allergische reactie, wassen met koud water en stop. Doe dit mengsel in de buurt van de ogen niet te krijgen.
  • --Do Gebruik geen menthol crème als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Heeft menthol of pepermuntolie niet wrijven op geschraapt, geïrriteerd, snijden of rashed huid.
  • --Never Injest een essentiële olie.