Hoe te behandelen Resterende Bell's Palsy Effects

Bell's palsy is nog steeds zo mysterieus als vandaag was het bijna 200 jaar geleden, toen het voor het eerst werd geïdentificeerd. Artsen zijn nog steeds niet zeker wat de oorzaak van deze plotselinge facial spierzwakte of verlamming, die doorgaans eindigt binnen drie maanden na aanvang. De meeste patiënten herstellen volledig zonder enige therapie, maar sommige patiënten bij wie herstel begint voorbij de drie maanden merk ervaring restverschijnselen. De belangrijkste resterende effect is niet-gesynchroniseerde of ongecoördineerde gezicht bewegingen, of synkinesis, die mild tot ernstig kunnen zijn. Wanneer dit gebeurt, kan fysiotherapeutische behandeling patiënten te helpen met hun aandoening, en krijgen hun gecoördineerd gezichtsuitdrukkingen terug.

Instructies

De behandeling van Bell's Palsy en Synkinesis

•  Kijk in antivirale therapie, in combinatie met steroïden. Dit is een van de weinige behandelingen artsen gebruiken de voorwaarde bestrijding van vroeg.

•  Identificeer, met parese therapeut een ervaren Bell's, de spieren die normaal werken en degenen die dat niet zijn. Dit duurt zorgvuldige observatie door een geoefend oog.

•  Leer hoe je de activiteit van de out-of-sequence spieren stoppen. Na verloop van tijd, spasmen en beklemming verdwijnen en je krijgt meer op hun gemak met de beweging.

•  Praat met uw arts over Botox injecties in de spieren die interfereren met de normale beweging. Er is enige belofte dat dit kan helpen bij het beheersen van de concurrerende spierbewegingen door het bevriezen van de tegenwerkende Ones. Dit kan uw therapie resultaten te verbeteren.

Hints

  • Symptomen van Bell's palsy's zijn gemakkelijk verward met andere, veel meer ernstige gezondheidsproblemen, zoals een beroerte. Zie een arts onmiddellijk als u een van deze symptomen ervaart: hangende oogleden en hoek van de mond, gezicht zwakte of verlamming - meestal aan één kant, overmatig tranen in één oog, een verminderde smaak, kwijlen, overgevoeligheid voor geluid, of pijn in of nabij het oor.