Hoe te behandelen Planter Fasciitis

Hoe te behandelen Planter Fasciitis

Planter fasciitis treedt op wanneer vezelig weefsel op de zolen van de voeten ontstoken raken. Ontsteking wordt meestal veroorzaakt door overmatig gebruik of dichtheid van de kuit of voet. Andere oorzaken zijn onder meer artritis, het zijn platte voeten of overgewicht. Symptomen zijn onder meer pijn op de zolen van je voeten, hiel pijn en zwelling. Er zijn behandelingen beschikbaar die kunnen helpen verlichten van de symptomen van de planter fasciitis. Lees verder om te leren hoe je planter fasciitis te behandelen.

Instructies

•  Breng ijs. Ijs kan helpen bij het verminderen van de ontsteking van de fascia. De fascia is het weefsel van je hiel naar de basis van je tenen. Het toepassen van ijs kan ook de pijn te verminderen. Breng het ijs gedurende 20 minuten vier keer per dag.

•  Zet uw voeten omhoog. Probeer te voorkomen dat op je voeten voor langere tijd. Als uw baan gaat om een ​​veel lopen en staan ​​proberen om regelmatig een pauze nemen om uw voeten rusten. Verheffen hen als je kunt om te helpen verminderen zwelling.

•  Draag een spalk om de fascia te rekken. Een spalk kan worden gedragen rond de kuit en voet terwijl je slaapt. De spalk strekt voorzichtig het kalf en fascia terwijl je slaapt. Dit vermindert beklemming op de ochtend. Een podotherapeut kan u informeren als dit zou helpen bij de behandeling van uw plantenbak fasciitis.

•  Gebruik een hiel. Deze worden gedragen in de schoen om een ​​kussen te verschaffen. Het zal een deel van de schok en de stress die op uw hiel absorberen.

•  krijgt een injectie. Steroïden kan worden geïnjecteerd in de mond te helpen verminderen pijn. Dit zal alleen noodhulp verlenen tijdelijk en zou moeten periodiek worden herhaald. Over-the-counter niet-steroïde anti-inflammatoire medicatie ook mondeling kan worden genomen om te helpen bij het verminderen van pijn.

•  Doe rekoefeningen. Hier krijg je een verwijzing van uw huisarts voor fysiotherapie. Een therapeut zal je leren oefeningen die de fascia verlengen. Dit kan helpen om pijn te verminderen.

Hints

  • Schakel over naar lage impact vormen van lichaamsbeweging, zoals wandelen en zwemmen.
  • Altijd opwarmen voordat staren om te oefenen. Begin langzaam en voorzichtig rekken alle spieren van je benen en voeten.
  • Zorg voor een gezond gewicht. Uitvoering rond extra kilo creëert teveel kracht op je voeten.
  • Heeft sneakers die versleten zijn bij de uitoefening van niet dragen. Ze bieden minder steun.