Hoe te behandelen Oorsmeer Verstopping

Oorsmeer verstopping wordt veroorzaakt door oorsmeer dat opbouwt en blokkeert de uitwendige gehoorgang. Sommige mensen ervaren nooit oorsmeer ophoping, terwijl anderen gaan met het op een bijna maandelijkse basis.
De meest voorkomende symptomen van een oorsmeer verstopping, ook wel bekend als cerumen impactie, zijn oorpijn, verminderd gehoor, oorsuizen, en voor sommige, een gevoel als je het dragen van een oordopje.
Meeste situaties oorsmeer verstopping veroorzaken geen extreme ongemak, maar pijn kan vaak worden verlicht door het gebruik van paracetamol.
Leren hoe je een oorsmeer verstopping zal de oren gezond te houden en te voorkomen dat gehoorverlies te behandelen.

Instructies

•  Koop een doos van oorsmeer verzachtende oordruppels bij uw plaatselijke drogisterij. Lees de instructies voordat u het apparaat gaat gebruiken. Ze zijn over het algemeen zeer makkelijk te volgen, maar lees ze door een keer voordat u de behandeling te beginnen, omdat het moeilijk is om halverwege te stoppen door de instructies te lezen zal zijn.

•  Ga liggen of kantel je hoofd, met de geblokkeerde oor wees naar boven, naar het plafond. Als je kunt iemand helpen, hem of haar trekt het oor naar boven en weer terug om te helpen de gehoorgang bloot. Als je dit doet door jezelf, houd de oordruppels in je dominante hand en manipuleren van je oor door uzelf. Als u wilt, kunt u proberen om dit te doen terwijl u in uw medicijnkastje spiegel, maar het doen zo vaak verwart sommige individuen.

•  Langzaam knijp het juiste aantal druppels die de instructies vragen om in de gehoorgang. U kunt elke druppel gemakkelijk voelen als het landt in je oor. Proberen te houden uw hoofd schuin voor ongeveer 15 of 20 minuten om het oor laten daalt tot werken zonder het lopen uit van het oor. Sommige individuen een stuk katoen te gebruiken ook te helpen houden de oordruppels in de gehoorgang.

•  Ga langzaam, en leunen de aangedane oor naar beneden. Verwijder de katoenen bal, indien gebruikt. Vul een plastic kom met warm (niet heet) water en het nemen van de rubber bol spuit, vul het met het warme water.

•  Knijp voorzichtig in het warme water in de gehoorgang. Doe dit totdat je oor voelt alsof het is losgekoppeld. Herhaal het proces indien nodig.

Hints

  • Nooit iets plakken in uw oor te proberen en een prop oorsmeer op te halen. U mag het oorsmeer in de gehoorgang te duwen dieper en kan zelfs uw trommelvlies beschadigen.
  • Als het oorsmeer verstopping lijkt niet verbeterd, schema een bezoek met uw arts, zodat hij of zij speciaal gereedschap kunnen gebruiken om het oorsmeer te verwijderen.