Hoe te behandelen Ochtendmisselijkheid met Acupunctuur

Hoe te behandelen Ochtendmisselijkheid met Acupunctuur

Ochtendmisselijkheid treft tussen de 50 en 90 procent van alle zwangere vrouwen op een of andere manier. Sommige vrouwen ervaren ochtendmisselijkheid gedurende de gehele zwangerschap, terwijl anderen het gevoel een beetje 'groen' alleen tijdens het eerste trimester. Ochtendmisselijkheid kunnen zijn misselijkheid, braken en afkeer voor bepaalde voedingsmiddelen of geuren. Beoefenaars van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) maken vaak gebruik van acupunctuur om zelfs uit hormonale onevenwichtigheden. Om deze reden, kunnen vrouwen ervoor kiezen om hun ernstige of langdurige ochtendmisselijkheid met acupunctuur te behandelen.

Instructies

•  Gebruik een kalender bij te houden van uw ochtendmisselijkheid symptomen en breng hem mee naar uw eerste afspraak acupunctuur. Let op de week van de zwangerschap je bent en hoe je elke dag voelt. Schrijf een specifieke voedingsmiddelen of geuren die lijken op de episodes van misselijkheid of braken veroorzaken beneden.

•  Zoek een gecertificeerd acupuncturist die kan werken met u om uw ochtendmisselijkheid te behandelen. Vraag uw arts of hij je kan verwijzen naar een acupuncturist die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen. Als u niet een verwijzing hebben, gebruik maken van de American Academy of online directory medisch Acupunctuur (zie bronnen hieronder).

•  Schedule tweewekelijkse acupunctuur afspraken voor 2 weken als een "proefrit" om te zien of acupunctuur in staat om uw ochtendmisselijkheid te behandelen zal zijn. Mensen die geen gebruik hebben gemaakt van acupunctuur voordat behoefte minstens vier sessies aan te passen aan de behandelingen. Als je merkt dat de behandeling voor u werkt, kunt u vervolgens werken aan een regelmatig schema van sessies met uw acupuncturist.

•  Eet een kleine snack 2 uur voor u zijn gepland voor acupunctuur tot duizeligheid of duizeligheid tijdens de benoeming te voorkomen. Zacht voedsel, zoals crackers, droge toast of ginger ale zijn voedingsmiddelen die in het algemeen worden getolereerd door de zwangere vrouwen die ochtendmisselijkheid ervaren.

•  Draag een shirt met mouwen die kunnen gemakkelijk tijdens de behandeling worden geduwd. Doe je horloge en armbanden voorafgaand aan uw afspraak. De belangrijkste acupoint die wordt gebruikt voor de zwangerschapsmisselijkheid op onderarmen, boven de polsen.

•  Volg de suggesties van de acupuncturist om ochtendmisselijkheid op afstand tussen de afspraken houden. Ze kan erop wijzen dat u koopt reisziekte polsbandjes te dragen na uw acupunctuursessies. Dit zijn bands die druk uitoefenen op de punten boven de polsen die worden gemanipuleerd tijdens acupunctuur en ze zijn verkrijgbaar in vele drogisterijen.

Hints

  • Contact op met uw verloskundige altijd voordat u begint met een nieuwe behandeling of medicatie tijdens de zwangerschap om zeker te zijn dat het veilig is.