Hoe te behandelen niercyste Pain

Nier cysten worden veroorzaakt door polycystische nierziekte (PKD), een ziekte die pijn en ongemak veroorzaken in patiënten, vooral in de achterkant of zijkant. Hoewel PKD is een progressieve, ongeneeslijke ziekte, er zijn behandeling opties beschikbaar om de pijn en het ongemak veroorzaakt door cysten beheren.

Instructies

Hoe te behandelen niercyste Pain

•  Bepaal wat de oorzaak is van de pijn. Niercyste pijn kan worden veroorzaakt door infectie, cyste uitbreiding of bloeden van de cyste. Zodra uw arts heeft vastgesteld wat de oorzaak van uw klachten, kan de behandeling opties worden besproken.

•  Voer een operatie te verwijderen of af te tappen cysten. Als een patiënt ervaart extreme pijn als gevolg van nier cysten, kan een chirurg ervoor kiezen om chirurgisch te verwijderen grotere cysten of afvoer bestaande cysten als ze te talrijk om volledige verwijdering.

•  Behandel onderliggende infecties. Niercysten patiënten zijn meer vatbaar voor de nieren, blaas en urinewegen lijden. Om pijn door deze infecties, is het belangrijk om uw arts te bezoeken die antibiotica voorschrijven om zich te ontdoen van de infectie. Zodra de onderliggende infectie is behandeld, moet pijn verminderen.

•  Maak gezonde keuzes. Stoppen met roken, het eten van een dieet met weinig eiwit, kalium, zout en fosfor, de uitoefening en de controle van de bloeddruk kan helpen vertragen de progressie van PKD en vertragen de uitbreiding en groei van cysten, waardoor het voorkomen van mogelijke pijn in de toekomst.