Hoe te behandelen natuurlijk Lactose Intolerantie

Hoe te behandelen natuurlijk Lactose Intolerantie

Lactose-intolerantie is een veel voorkomende aandoening onder vele volwassenen. Lactose-intolerantie is het onvermogen van het lichaam om lactose, de suiker die in melk absorberen. Gelukkig kunt u lactose-intolerantie behandelen natuurlijk, zonder het gebruik van medicatie. Als u last heeft van lactose-intolerantie, hier zijn enkele manieren om op natuurlijke behandeling van deze aandoening.

Instructies

•  Vermijd alle melk en melkproducten. Weg te blijven van alle lactose-gerelateerde voedingsmiddelen is de beste manier om het ongemak dat verbonden is met een lactose-intolerantie te vermijden. Gebruik alleen voedingsmiddelen met het label "niet-zuivel" of "lactosevrij."

Enzymen zoals Lactaid •  toevoegen aan melk op natuurlijke wijze afbreken van de lactose. Aankoop van deze enzymen in een health food winkel of drogist. Dien de gepoederde enzym enkele uren melken worden geconsumeerd om het enzym niet goed.

•  Eet zuivelproducten met voedsel. Veel mensen vinden dat de symptomen van lactose-intolerantie worden versoepeld of volledig gewist wanneer ze eten op het moment dat ze consumeren melk, kaas en andere zuivelproducten.

•  Zet cacaopoeder in melk aan lactose-intolerantie te behandelen. Cacao is gevonden dat de snelheid waarmee de maag leegt, verlichten van de symptomen van lactose intolerantie vertragen.

•  Neem een supplement zoals DairyCare. Deze supplementen helpen het lichaam om lactose te verteren door het creëren van de nodige enzym dat nodig is om dat te doen. DairyCare kunnen online worden besteld of gekocht bij de meeste reformwinkels.

Hints

  • Als het van zuivel, calciumsupplementen nemen om de calcium u verliest wanneer niet meer consumeren zuivelproducten vervangen.
  • Zuivelproducten zoals karnemelk en yoghurt niet de bedragen van de lactose die in de meeste andere soorten zuivelproducten bevatten en worden meestal goed verdragen door mensen die lijden aan lactose-intolerantie.
  • Melk wordt zoeter na het gebruik van een enzym smaak zoals Lactaid omdat de lactose af tot glucose, dat is zoeter dan lactose zal worden doorbroken.
  • Zorg ervoor dat cacaopoeder gebruiken en geen siroop, als siroop is hoger in vet.