Hoe te behandelen mononucleosis met kruiden

Hoe te behandelen mononucleosis met kruiden

Ooit bekend als de "kissing disease", klierkoorts (mono) is een virus dat het immuunsysteem verzwakt veroorzaakt chronische vermoeidheid en ernstige griep-achtige symptomen. De lever, klieren, lymfeknopen, milt en luchtwegen worden aangevallen door mononucleosis. Traditioneel worden medicijnen voorgeschreven om mono te behandelen, maar bijna alle van hen zijn niet effectief. Het is daarom noodzakelijk om goed te herbouwen beschadigd weefsel en behandel mono met kruiden en natuurlijke ingrediënten. De volgende tips zullen je helpen.

Instructies

Hoe te behandelen mononucleosis met kruiden

•  Houd uw voedingsstoffen op. Het is belangrijk om voldoende voedsel te krijgen als je mono, zelfs als u uw eetlust, die gemeenschappelijk hebben verloren. Begin met het drinken van puur fruit-en groentesappen en 8 tot 10 glazen water per dag.

•  Neem 2 eetlepels. van stuifmeel korrels als je wakker elke dag. Het stuifmeel is een superfood dat krachtige helende eigenschappen heeft. Het zal helpen uw immuunsysteem vechten het mono-virus en houden u energiek. Het stuifmeel wordt ook verkocht in vloeibare vorm, capsules, honing en pasta, die allemaal bieden dezelfde voordelen. Het is verkrijgbaar in de meeste reformwinkels.

•  Drink 1 of 2 kopjes van olijfblad extract thee met ontbijt en lunch. Olijfblad extract werkt als een natuurlijk antibioticum en zal helpen uw lichaam bij het bestrijden van uw infectie door een aanval op het virus, terwijl de rest van je immuunsysteem gezond. Olijfblad extract wordt verkocht in de vorm van thee bij reformwinkels. Het is ook verkrijgbaar in capsules, poeder en als vloeistof elixer, als je wilt om het te nemen in een andere dan een vorm van thee.

•  Neem 1000 mg vitamine C met uw ontbijt.

•  Drink 1 kopje melk distel thee tussen ontbijt en lunch. Mariadistel helpt het herstel van de weefsels in je lever en milt die kunnen worden beschadigd door mono. Indien u wenst om uw thee te zoeten, voeg 1 theelepel. van zuivere honing.

•  Neem twee rode ginseng capsules twee keer per dag met een maaltijd (4 capsules totaal). Ginseng bevordert de kracht, uithoudingsvermogen en energie. Het helpt ook oxideren uw weefsels. Ginseng komt ook in de vorm van thee en vloeistof die kan worden verdund met water of onder de tong van de onderstaande gebracht; capsules zijn het meest handig.

•  Drink een 12-ounce glas superfood vloeistof met een diner. Er zijn veel merken van superfood drankje op de markt, maar Vital K door Futurebiotics is een populaire een voor het helpen om de ziekte van Pfeiffer te bestrijden. Het is rijk aan vitamine K, kalium en magnesium. Vital K zal helpen je hart, longen en bloed goed functioneren, terwijl je andere organen worden belast door de mono-virus. Superfoods ook je lichaam vol met de broodnodige elektrolyten te houden tijdens periodes van ziekte.

•  Drink 1cup van kamille thee voor het slapen gaan. Je kan heel moe, maar je lichaam kan gespannen zijn tijdens uw periode met mono. Kamille thee helpt je lichaam en geest te ontspannen voor een goede nachtrust's.

Body Care en Oefening

•  Haal zoveel zonlicht als mogelijk als je de ziekte van Pfeiffer. Het is een goed idee om vroeg wakker, zelfs als je geen zin in hebt, en maak een korte wandeling buiten.

•  Zit in een droge sauna voor ten minste 20 minuten twee keer per week als men is voor u beschikbaar. Zo niet, neem een ​​warm bad gedurende 20 minuten. Na je bad, wikkel jezelf in een handdoek en vul twee kruiken met warm water. Ga liggen op je bed en zet de warm water flessen op je borst. Bedek jezelf van voet tot hals met zware dekens. Blijf onder de dekens voor 30 tot 45 minuten. Na 30 tot 45 minuten, neem een ​​koude douche.

•  Strek je spieren en gewrichten voordat je uit bed in de ochtend en voor het slapen gaan 's nachts. Dit zal u helpen om in beweging, zoals mono levert vaak periodes van stijfheid en vermoeidheid.

Hints

  • Krijgen zo veel mogelijk informatie als je kan op kruidensupplementen. Er zijn veel bronnen online beschikbaar, bij boekhandels en uit de natuurgeneeskundige gemeenschap. Een van de meest betrouwbare bronnen over de behandeling van aandoeningen zoals mono zijn van Elizabeth Noble van The Wholistic Therapy Centre.
  • Als je voelt dat ongewone bijwerkingen van kruiden-supplementen, stop dan met hen. Als je voelt dat extreme pijn of ziekte, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.