Hoe te behandelen Menieres Disease

Ziekte van Meniere is een voorwaarde dat het binnenoor beïnvloedt, waardoor tinnutis (belsignaal) in één of beide oren, duizeligheid en binnenoor druk of het gevoel in het oor. Sommige patiënten hebben problemen met slechts één oor, terwijl een paar hebben bilaterale veranderingen. De behandeling is niet moeilijk, maar vergt wel wat voorbereiding. Ziekte van Menière is niet wijd en zijd bekend en niemand kent de werkelijke oorzaak of oorzaken. Menière kan worden slopende vanwege de vertigo, die kan de patiënt naar beneden vallen en ook leiden tot braken. Wanneer de patiënt met een episode kan zij niet kunnen geluiden die normaal anderen horen. Ziekte van Menière isoleert mensen, dus een effectieve behandeling is belangrijk.

Instructies

•  Ga naar uw arts. Hier krijg je een stevige diagnose die je hebt de ziekte van Menière. Als je weet dat is wat je hebt, kunt u effectief werken om uw klachten te behandelen en leiden zo normaal mogelijk leven.

•  Verander je levensstijl. Committeren aan het leven zonder stress. Leven vele ziekten, symptomen van Menière verergeren bij stress. Vertragen, ontspannen en neem de tijd. Als je stress, ben je meer geneigd op een episode te brengen.

•  Beperk de inname van zout. Natrium toename vloeistof over je hele lichaam, en dit omvat het binnenoor. Zoutarme diëten zijn niet moeilijk aan te passen aan, en veel gezonder voor je lichaam. Behandel Menière en ook je levensverwachting te bevorderen door het verminderen van de voeding natrium. Heeft u vragen over hoe dit te doen hebben, spreken met uw arts. Meer dan waarschijnlijk dat ze je kunnen helpen en zo niet, vraag dan om een ​​verwijzing naar een voedingsdeskundige.

•  Snijd de cafeïne, alcohol en sigaretten. Alle drie van deze stoffen verhogen symptomen van Meniere. Knip ze uit je routine - compleet. Als u hulp met alcohol en sigaretten nodig hebt, raadpleeg dan uw arts. Hij kan patches, medicatie en aanvullende ondersteuning voorschrijven.

•  Vraag uw arts om medicatie voor te schrijven. Soms kan uw arts bepaalde medicijnen die helpen bij de behandeling van de symptomen van Menière voorschrijven. Terwijl geen drugs voorwaarde stopt er bepaalde degenen die bijdragen aan symptomen zoals diuretica, anti-virale middelen, anti-misselijkheid, sedativa en immunosuppressiva verlichten. Zoals met elke medicatie, zijn er bijwerkingen. U moet wegen als het voordeel van het nemen van deze geneesmiddelen opwegen tegen de bijwerkingen. Praat met uw arts en te kiezen voor het beste behandelplan mogelijk is voor uw situatie.

Hints

  • Ziekte van Meniere wordt niet goed begrepen en er is geen genezing, enige manieren om de symptomen te verlichten.
  • Vertigo kan een waarschuwing zijn - als je hoogtevrees te ervaren en niet zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Menière, zie uw arts of ga naar de eerste hulp zo snel mogelijk.