Hoe te behandelen maagzuur

Hoe te behandelen maagzuur

Maagzuur is een aandoening die wordt veroorzaakt door maagzuur steunen in de slokdarm. De symptomen van deze aandoening zijn moeilijk slikken, brandend in de keel, zure smaak in de mond en oprispingen. Voor degenen die last hebben van brandend maagzuur af en toe, kan een aantal eenvoudige behandelingen en dieet veranderingen helpen.

Instructies

•  Vermijd voedsel dat uw maagzuur veroorzaken. Enkele veel voorkomende-zuurbranden veroorzaken voedingsmiddelen zijn knoflook, uien, pittige of zure voedingsmiddelen, en cafeïnehoudende producten zoals chocolade en koffie. Andere voedingsmiddelen kunnen leiden tot brandend maagzuur zo goed, dus als je brandend maagzuur, bijhouden wat je gegeten hebt. Dit zal helpen bij het vaststellen en kunt u het voedsel dat uw maagzuur veroorzaken.

•  Change medicijnen die je maag irriteren. Aspirine is een veel voorkomende oorzaak van brandend maagzuur. Als je-zuurbranden veroorzaken medicatie moet nemen, neem ze met voedsel of met een drankje dat zal de vacht van uw maag, om de resulterende maagzuur verminderen.

•  Eet kleinere maaltijden. Strakke riemen of ceintuurs en over de gevulde magen kunnen bijdragen aan maagzuur. Het eten van kleinere maaltijden vaker zult u voorkomen dat ze overvolle.

•  Gebruik de zwaartekracht in je voordeel. Als brandend maagzuur heeft ingesteld in, het verblijf in een rechtopstaande positie om de zuren om terug te stromen in je maag. Slapen op extra kussens 's nachts of niet liggen direct na een maaltijd zal ook helpen.

•  Neem maagzuurremmers om de pijn te behandelen als het aanhoudt. Er zijn tal van over-the-counter producten die te verlichten of brandend maagzuur te beperken indien genomen voor de maaltijd. Voor degenen die last hebben bij gelegenheid, deze zijn effectieve behandelingen.

•  Raadpleeg een arts als uw maagzuur neemt in ernst toe of als u lijdt meer dan twee tot drie keer per week. Als brandend maagzuur gaat gepaard met hevige pijn, zweten of een pijn in de linkerarm, onmiddellijk medische hulp inroepen als het zijn symptomen van een hartaanval.